Hoe Je Ex Terugkrijgen?

Zodra je besloten hebt er echt voor te willen gaan om je ex terug te krijgen kan je soms het benauwde gevoel krijgen dat je daarmee ook een stukje van jezelf weg moet geven, en dan bedoelen we je trots of waardigheid. Met het terugwinnen van je ex kun je last hebben van het dubbele gevoel: aan de ene kant wil je er alles aan doen om je ex voor je terug te winnen maar aan de andere kant wil je ook niet je gezicht verliezen. Je vraagt je af wat te doen en wat belangrijk is.

Over het algemeen laten de meeste mensen zich leiden door sterk wisselende emoties zoals wraakgevoelens, en weer anderen hebben de neiging om hun ex te smeken om de relatie nog een kans te geven. We zien het hier op liefdesverdriet.nl maar al te vaak gebeuren. Dus wat nu te doen ? In ieder geval is het altijd belangrijk nooit je waardigheid te verliezen!

Hoe Je Ex Terugkrijgen: “Ik zal er alles aan doen om mijn ex terug te krijgen”

Dit is vaak wat de meeste mensen ons vertellen als ze bij ons komen. De intentie is nobel. En als je echt de tijd hebt genomen om de situatie te analyseren, en je bent er inderdaad zeker van dat het hier een duidelijke keuze betreft en niet een verlangen omdat je je eenzaam voelt, verlaten en wanhopig, dan willen we je graag feliciteren want dan heb je de juiste mindset.

In ieder geval laten we hier eens dieper ingaan op de uitspraak ‘ alles’ . Je wilt er dus ‘ alles’ voor doen. Sommige mensen nemen dit dan ook inderdaad letterlijk, en ja, dan wordt het eigenlijk eerder een gevaarlijk streven en daarmee wordt ook het actieplan zeer inefficiënt. Want als je continu bezig bent te achterhalen wat je ex aan het doen is, dan zul je geen resultaat zien. Net als de neiging om je ex continu te confronteren met vragen zodra je ook maar het gevoel hebt dat hij of zij op het punt staat je te vergeten.

Alles willen doen om je ex terug te krijgen houdt vooral in het tonen van respect ten aanzien van het besluit dat je ex heeft genomen. Je kunt je ex niet overtuigen om weer bij je terug te komen. Je gaat ook niet iemand smeken om van je te houden. Het enige wat je kunt doen is om je ex te laten inzien dat je interessant en dynamisch genoeg bent, iemand die veel in huis heeft en belangrijk voor hem of haar kan zijn. Niet door hetgeen je zegt, beweert of belooft, maar om hetgeen je doet, je besluit en hoe flexibel je bent om te veranderen.

Je ex terug krijgen zonder je gezicht te verliezen…waar begin je?

Zodra we spreken over radiostilte, de focus op jezelf, het plannen van belangrijke veranderingen en het verkrijgen van een andere kijk op je relatie, dan hebben we het niet over het toepassen van een truuk om je ex terug te krijgen. Het gaat om het terugvinden van je zelfvertrouwen. Het is het kunnen creëren van de nodige ruimte teneinde jezelf weer te kunnen vinden en te kunnen ontwikkelen.

Je moet dus begrijpen dat als je je gezicht niet wilt verliezen en je trots wilt behouden tijdens het proces om je ex terug te krijgen, dan is het ook nodig dat je afstand neemt van je ex. Waarom? Omdat als je echt een goed en vruchtbaar gesprek wilt voeren met je ex, dan moet je eerst voldoende tijd hebben gehad om een weer goed zelfbeeld te kunnen vormen, dat je begrijpt en weet wat je te doen staat en wat je nieuwe identeit is geworden.

We bedoelen hiermee dus dat je voldoende hebt geleerd om te gaan met de afwezigheid van je ex, dat je hebt geleerd wat te doen als je plotseling weer alle aandacht krijgt. Dat je hebt geleerd vooruit te komen in het leven.

Pas dan zal je ex echt voelen en weten dat je ook daadwerkelijk veranderd bent, Om je ex terug te krijgen zonder je waardigheid te verliezen moet je begrijpen dat je jezelf eerst voldoende aandacht moet schenken en moet leren de breuk te accepteren zodat je er wijze lessen uit kunt halen en je ex kunt respecteren.

Hoe je ex terugkrijgen met behoud van je trots en waardigheid by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties