HOE JE EX TERUGWINNEN – 3 GOUDEN TIPS!

Hoe je ex terugwinnen? Dit is een vraag die me iedere dag gesteld wordt. Je kunt op een aantal manieren je ex terugwinnen zonder dat je heel veel geld moet betalen om allerlei cadeaus te kopen op het hart van je terug te winnen. Voordat je het weet, lopen jullie weer samen hand in hand en worden jullie weer het mooiste koppeltje. Toch moet je er moeite voor doen en het is goed om bepaalde gedachtes in het achterhoofd te houden. Een belangrijk cruciaal punt is dat je jouw ex niet gaat vermoeien om ze terug te krijgen want dit helpt niet. Hoe je ex terugwinnen op normale manieren dat lees je verderop.

Hoe je ex terugwinnen door ze uit te vragen?

Het klinkt heel raar maar dat is het niet. Koppels die pas uit elkaar zijn gegaan en die de rust van beiden hebben gegund kunnen na een tijdje als ze daar zin in hebben nog eens met elkaar uit gaan. Met uitgaan bedoelen we een lekker stukje wild gaan eten of ergens naar een gezellig café gaan. Het zou heel goed kunnen dat de relatie definitief over is maar het zou ook heel goed kunnen dat het net andersom is. Als jullie beiden weer plezier maken gaat je ex hetgeen ervaren wat hij net miste. Probeer er achter te komen door samen leuke dingen te doen, en wie weet…

Verzorg je zelf als je je ex wilt terugwinnen

De meeste koppels die pas uit elkaar zijn ervaren negatieve gevoelens en door die negatieve gevoelens worden zij futloos en hebben zij nergens nog zin in. De gebroken hartjes blijven de ganse dag binnen op de bank zitten. Dit is geen goed idee, integendeel zelfs, knap je op en kom onder de mensen. Er is maar één goede remedie tegen liefdesverdriet en dat is lachen. Ook al zegt men dat sport ook een goed middel is maar lachen is nog altijd het beste middel tegen verdriet en pijn. Ben je van plan om binnenkort weer met je ex af te spreken, knap je op en kies misschien eens voor een andere look deze keer?

Reageer niet bot als je ex contact met je zoekt

Hoe je ex terugwinnen als je hem of haar afsnauwt, mocht hij / zij  contact met je zoeken. Neen, want dan maak je het alleen nog maar erger. Mocht je ex terug contact met je zoeken dan kan dat een paar dingen betekenen. Ofwel wilt je ex de spullen terug die je gekregen hebt ofwel zit er iemand te hopen op een verzoening. Mocht dat laatste het geval zijn, houd er dan rekening mee dat je koel blijft.

Ga niet meteen roepen of je ex afsnauwen want dan is een verzoening bekeken. De kans dat er nu nog een poging zal plaatsvinden is nihil. Behandel je ex met respect ook al heb je ruzie gemaakt over de kleinste dingen. Wanneer je ex zal zien wat voor een mooi innerlijk je eigenlijk wel niet in je mars hebt, des te sneller zal het liefdesvuur van weleer opnieuw opflakkeren.

Blijf voorzichtig in het contact zoeken wanneer je van plan bent om je ex te spreken. Het zou best kunnen dat je ex nog niet klaar is voor een verzoening. Ook al ben je reuzenbenieuwd of je ex je nog terugwilt. Stel dat je terug contact met je ex wilt dan kan je ex dat opvatten als een compliment of juist dat zij zich gaat ergeren aan je gedrag. Het zou best kunnen dat je ex dat zal zien als een soort van controle, of je ex jou nog niet mist. Hoe je ex terugwinnen, blijft altijd een lastige vraag maar als je je aan de tips houdt, komt alles in orde.

HOE JE EX TERUGWINNEN - 3 GOUDEN TIPS! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties