Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Hoe je ex terugwinnen?

Iedereen weet dat het terugwinnen van je ex nou eenmaal lastig is, maar je kunt toch zeker zeggen dat het de moeite waard is. Blijkbaar kan je het verdriet niet meer aan, en dat is logisch. Het verdriet kan enorm zijn en je kan je voelen alsof niemand je ooit meer kan troosten.

Je kan je zelfs voelen alsof je nooit meer jezelf gaat worden, tenzij je ex eindelijk weer bij jou terug komt. Deze gevoelens zijn zeker niet raar en komen vaak voor. Liefdesverdriet is nou eenmaal vervelend en er bestaat helaas geen pil die je er vanaf kan helpen.

Hoe je ex terugwinnen?

Gelukkig kan je dan nog altijd ervoor kiezen om je ex weer terug te winnen. Waarschijnlijk heb je enorm veel gedachtes tegelijk en kan je er zelfs niet van slapen. Wat moet je doen? Hoe gaat je ex reageren? Pak je het wel op de goede manier aan? Je kan maar niet stoppen met denken aan hoe je het moet doen en natuurlijk aan je ex.

Dit zorgt ervoor dat je de lat voor jezelf enorm hoog legt en dat je alleen maar meer stress gaat krijgen. Zet je gedachtes op een rijtje en zorg dat je je rustiger gaat voelen. Dit kan door bijvoorbeeld te mediteren, een rondje te gaan hardlopen of rustig op de bank een goed boek te lezen. Neem tijd voor jezelf en zorg dat de situatie duidelijk is voor jou. Schrijf de dingen desnoods op zodat je niets vergeet.

Dan heb je nog alle gemengde emoties waarvan je geen idee hebt hoe je ermee om moet gaan. Dit is ook wel emotionele intelligentie. Je kan dan je negatieve emoties omzetten in iets positiefs. Als je boos bent, heb je bijvoorbeeld meer uithoudingsvermogen.

Een rondje hardlopen als je boos bent is dus perfect en bovendien ben je daarna ook de woede kwijt. Kies ervoor om niet te lang verdrietig te zijn. En echt waar: je hebt die keuze helemaal zelf in de hand.

Als je deze stappen hebt opgevolgd, ben je inmiddels al een tijdje verder en ben je er eindelijk klaar voor om weer contact te zoeken met je ex. Een moment waar je waarschijnlijk lang op hebt gewacht, want het is fijn om weer contact te hebben met iemand waar je veel om geeft.

Stuur bijvoorbeeld een berichtje naar je ex hoe het gaat. Overdrijf niet en houd het gewoon simpel om misverstanden te voorkomen. Het is ook niet de bedoeling dat je meteen aan je ex laat zien wat je van plan bent. Te enthousiast zijn kan een afknapper zijn en ook dat is niet wat je wil. Pak het langzaam aan, omdat de kans dan echt veel groter is dat je plan gaat slagen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties