1

Hoe Jouw Ex Terugkrijgen? 3 Fantastische Manieren!

Na een relatiebreuk is het niet zo simpel om ineens te zeggen ‘’ik wil mijn ex terugkrijgen’’. De relatie is stuk gelopen en nu moet je je ex een tijd gunnen van rust om op adem te komen. Het zou best kunnen dat jullie met slaande deuren uit elkaar zijn gegaan en die woede moet bekoelen, anders heeft een verzoening weinig zin.

Geef je ex eerst de tijd om na te denken want misschien wil jij je ex wel terug maar je ex wil jou bijvoorbeeld niet terug. Je weet het niet en om daar achter te komen moet je je ex echt de rust gunnen! Het is belangrijk om dit op te volgen want anders als je jezelf gaat aandringen bij je ex gaat je ex afhaken en dan is er van een verzoening geen sprake meer!

Hoe jouw ex terugkrijgen na een bepaalde periode?

Als je je ex een bepaalde periode van rust hebt gegeven, kan je na een kleine maand eens polsen bij je ex hoe het ermee gaat. Uiteraard ken je eerst kiezen om bij de vrienden van je ex te polsen hoe het met je ex gaat. Je kan in alle discretie doen maar waarschijnlijk weten de beste vrienden wel hoe de relatie is gelopen, dus je hoeft je nergens voor te schamen. Beter nog, je kan aan de beste vrienden goede raad vragen over wat je nu het beste kan doen.

Mocht je je ex nog niet lang genoeg kennen dan weten zij meestal wel wat de lievelingsdingen van je ex zijn. Op voorhand ben je gewaarschuwd dat het terugwinnen van je ex meestal meer geld en moeite gaat kosten dan de eerste keer toen je haar veroverde.

Hoe jouw ex terugkrijgen ’s avonds?

Als je bij je ex hebt gepolst over hoe het met je ex is dan kun je eventueel je ex uitnodigen voor een 2de date. Doe dit op een favoriete plaats waar vooral je ex zich thuis voelt. Het is de bedoeling dat je je ex gaat imponeren en dat doe je enkel als je veel op je ex’ s wensen ingaat. Daarom kan het soms een hulpmiddel zijn als je raad gaat vragen aan de vrienden.

Zij kunnen je soms op weg helpen. De bedoeling is dat je op 2de date gaat waar je je ex opnieuw verovert. Je kunt zoveel plaatsen kiezen om te gaan maar kies een plaats die je ex leuk vindt.

Hoe jouw ex terugkrijgen door te praten?

Als je met jou ex in een leuke tent zit dan is eigenlijk het moment daar om eens een goed gesprek te hebben. Luister naar je ex en ga je ex niet de hele tijd onderbreken als er iets gezegd wordt dat je niet aanstaat. Het is natuurlijk uit den boze om telkens een discussie te beginnen. Doe je dat, dan bestaat de kans uiteraard dat je binnen het half uur alleen zit, vermijd dit dus!

Als je ex is uitgepraat kom jij natuurlijk aan de buurt om te praten. Wees dan zo beleefd om ook jouw fouten toe te geven tegenover je ex. Je bereikt hiermee mee om je ex terug te krijgen dan elke keer de fout te steken op je ex. Hoe mis het ook is gelopen in een relatie er zijn altijd twee partijen die schuld hebben.

Hoe jouw ex terugkrijgen, als je ervoor zorgt dat jullie weer naar elkaar toegroeien. Het zal je wel lukken alleen moeten jullie samen water bij de wijn doen. Kijk elkaar eens diep in de ogen!

Hoe Jouw Ex Terugkrijgen? 3 Fantastische Manieren! by
Klik hier om een reactie achter te laten 1 reacties