HOE KAN IK MIJN EX TERUG KRIJGEN? GOUDEN TECHNIEK!

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen? Een zeer goede vraag voor jou op dit moment…

Wanneer een relatie verbroken wordt voelt dit vaak als het einde van de wereld. Je hebt het gevoel alsof je er nooit meer overheen zult komen en denkt nog maar aan één ding: “hoe ga ik mijn ex terug krijgen”. Om je relatie weer te kunnen lijmen is het wel belangrijk dat je echt voor je relatie wilt gaan en bereid bent om er voor te vechten.

Om je ex terug te krijgen is het belangrijk om te weten waarom de relatie verbroken was. Misschien brachten jullie nog maar weinig tijd met elkaar door of was de romantiek na al die jaren verdwenen? Wanneer je weet waarom de relatie op de klippen is gelopen kun je aan het probleem gaan werken en je ex terug krijgen. Heel veel stellen komen na het verbreken van hun relatie weer bij elkaar en zijn gekker op elkaar dan ooit te voren. Ook jouw relatie kan gered worden, maar jullie moeten allebei bereid zijn om er aan te werken en voor te vechten.

Hoe snel kan ik mijn ex terug krijgen?

Hoe snel je weer samen met je ex zult zijn is per situatie verschillend. Soms wil de andere partij wat meer tijd alleen door brengen of even rustig na kunnen denken voor jullie relatie weer nieuw leven in te blazen. Wanneer je ex deze tijd nodig heeft, geef hem of haar die tijd dan ook. Wat tijd apart doet je vaak pas echt beseffen hoe erg je de aanwezigheid van de ander mist. De kans is dan ook groot dat je ex na wat adempauze realiseert dat jullie relatie iets is om voor te vechten.

Praat er over met anderen

Liefdesverdriet doet pijn, het is dan ook goed om je hart te luchten bij vrienden of familie. Door je liefdesverdriet en relatie bespreekbaar te maken is het vaak makkelijker om dingen door de ogen van een ander te zien. Wellicht begrijp je nu beter waar je ex mee zat. Daarnaast lucht het ook enorm op je om je hart te luchten. Zodra de meest emotionele fase van je liefdesverdriet voorbij is zul je beter in staat zijn om een goed gesprek te voeren met je ex.

Hoe kan ik door te praten mijn ex terug krijgen

Wanneer jullie allebei wat tijd hebben gehad om na te denken en over de situatie te spreken met vrienden of familie is het goed om samen een goed gesprek aan te gaan.

Vergeet niet dat hoewel de relatie verbroken is dat niet betekend dat alle gevoelens verdwenen zijn. Er is een reden waarom jullie zo lang samen geweest zijn. Praat met je ex over je gevoelens en waarom jullie de relatie nog eens kans zouden moeten geven.

Contact houden met je ex of niet?

Wanneer je ex nog niet open staat om de relatie nog een kans te geven is het belangrijk om even geen contact te hebben. Ga vooral niet de jaloerse ex uithangen door je ex constant te bellen, sms’en, te emailen of berichten op social media achter te laten. Gun jezelf en je ex wat rust. Dit is een essentiële periode om je ex terug te winnen. Het zorgt er namelijk voor dat je ex je terug gaat missen. In de tussentijd moet je aan jezelf werken en ervoor zorgen dat jij terug verlangbaar wordt. 

Na een verbroken relatie is het absoluut mogelijk om je relatie nog te redden. Vele andere stellen gingen jullie voor en zijn er zelfs beter uitgekomen. Wanneer je jouw relatie ook graag wilt redden kun je wel wat goede tips gebruiken. Want laten we eerlijk zijn, er staat heel wat op het spel. Met deze goede tips kun jij binnenkort success boeken.

Wil je nog meer lezen? Bekijk dan deze uitgebreide special getiteld “hoe krijg ik mijn ex terug” waar we tevens ook videos met interviews hebben gepubliceerd

HOE KAN IK MIJN EX TERUG KRIJGEN? GOUDEN TECHNIEK! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties