Hoe Kan Ik Mijn Ex Terug Krijgen? Ontdek Een Bewezen Strategie!

Ineens was het over. Zomaar, patsboem, ben je alleen.

Dozen tissues vliegen over de toonbank bij de lokale drogist en de supermarkt heeft ineens geen chocolademousse meer in voorraad.

Liefdesverdriet. Iedereen overkomt het wel een keer echter beleeft iedereen het op een andere manier.

De ene persoon is ontzettend kwaad en roept de hele dag “hoe kan je me dit nou maken!?” terwijl de ander zich in verdriet verdrinkt tijdens het schrijven van prachtige gedichten.

En dan zijn er nog mensen zoals jij. Want laten we nou eerlijk zijn; je leest dit niet voor niks, toch?

Jij zit hier en denkt “hoe kan ik mijn ex terug krijgen?”.

Een ding is zeker. Dat gaat je niet lukken door stil te zitten en af te wachten.

Wat een gemis

Bekijk het eens van de andere kant. Iemand die zwelgt in zelfmedelijden is uiteraard niet heel erg aantrekkelijk. De beste optie is om zoveel mogelijk positief te blijven.

Niet alleen straal je dat uit, het geeft je ook een goed gevoel.

Laat dat nou precies zijn wat je nodig hebt! Voel je goed om wie je bent.

Ergens ontevreden over? Pas het aan en laat heel de buitenwereld zien wat een geweldig persoon je bent. Laat je ex maar eens denken ‘jeetje! Wat heb ik nou toch gedaan? Hoe kan ik mijn ex terug krijgen?’.

Kijk eens kritisch in je kledingkast. Liggen er dingen die je al een tijdje niet meer draagt? Prima, gelijk een excuus om even aan wat feelgood-shopping te doen.

Doe eens gek en koop iets wat je normaal gesproken nooit uit zou kiezen. Misschien staat het je juist wel heel erg leuk.

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen met behulp van sociale media?

Sociale media hebben tegenwoordig veel invloed op relaties. Liefdesrelaties kunnen er ontstaan maar ook verbroken worden. Verwaterende vriendschappen omdat je alles al op Facebook leest is een bekend probleem, maar via de sociale media kun je ook heel goed afspraken maken om iets leuks te gaan doen.

Dat laatste kun jij in dit geval in je voordeel gebruiken.

Maak foto’s van gezellige activiteiten die je onderneemt en plaats die op social media. De kans dat je ex dit ziet is dan vele malen groter. Zo blijf je toch in beeld en ziet hij ook de dingen die hij nu moet missen.

Is er een festival in de buurt? Grote kans dat je ex toevallig ook gaat. Je hoeft elkaar niet tegen te komen, natuurlijk. Maar foto’s plaatsen van jou gezellige middag met een stapel vrienden; daar is niets mis mee.

Tag zoveel mogelijk plaatsen waar je komt in je foto’s. Tag ook zeker plaatsen waar je ex zich nog weleens wil bevinden. Je ex zal op die manier toch vaker iets van jou activiteiten zien zonder dat hij doorheeft dat jij dit stiekem expres doet.

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen als hij ver weg woont?

Houd na een verplichte rustperiode (hierover meer in mijn boek) contact.

Nee, niet dagelijks sms’en of bellen. Dat kan ontzettend tegen je werken.

Hoor je via-via dat er iets tegenzit in het leven van je ex? Stuur dan een klein berichtje waarin je laat weten dat je het naar vind en sterkte wenst. Iets kleins kan al gauw veel betekenen. Blijf ook betrokken in het leven van je ex maar let erop dat je niet opdringerig wordt.

Echter is de beste remedie nog steeds om zelf de stoute schoenen aan te trekken. Stuur na een tijdje eens een klein berichtje met de vraag of je ex toevallig zin heeft om eens een keertje bij te kletsen. Wie weet wordt binnenkort de vraag ‘hoe kan ik mijn ex terug krijgen?’ helemaal door jezelf beantwoord!

Hoe Kan Ik Mijn Ex Terug Krijgen? Ontdek Een Bewezen Strategie! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties