Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kan Ik Mijn Relatie Verbeteren? 7 Gouden Tips!

Ondanks dat jij van je partner houdt mag er wel eens iets gaan veranderen. Je relatie moeten worden verbeterd en dit kan op allerlei verschillende manieren. Het kan zijn dat jullie vaak ruzie hebben of te maken hebben met een dagelijkse sleur.

Ook kan het zijn dat jullie meer langs elkaar heen leven dan echt samen leven. Gelukkig zijn er allerlei oplossingen voor dit soort problemen. Zoek niet meteen de makkelijkste uitweg door de relatie te verbreken.

Dit is niet wat je wil, maar je moet ook bereidt zijn om te werken voor je relatie. Met een aantal tips kan ik jou helpen om je relatie te verbeteren.

Hoe kan ik mijn relatie verbeteren?

Bedenk eens wat je precies wil verbeteren in de relatie. Zien jullie elkaar te weinig? Doen jullie nog wel leuke dingen samen? Praat erover met je partner. Als jouw partner volledig tevreden is, moet jij aan jezelf gaan werken om de relatie beter te maken.

Jij kent jouw slechte eigenschappen het beste, en die moet je nu gaan aanpakken om de relatie weer zo goed mogelijk te maken.

Ga er niet vanuit dat de relatie binnen een week al helemaal anders zal zijn, want dan zal je teleurgesteld worden. Een relatie is niet zoals in de mooiste films. Het is dan ook heel normaal dat een relatie niet perfect is en jullie wel eens ruzie hebben.

Probeer ruzies zo veel mogelijk te voorkomen. Wees niet te koppig maar geef je partner ook eens gelijk. Uiteindelijk wil je toch een fantastische relatie. Een superrelatie ligt binnen ieders handbereik. Je kunt hiervoor ook nog dit artikel lezen:

>>> hoe krijg ik de perfecte relatie

Verras je partner met leuke dingen. Dit hoeft niet perse veel geld te kosten. Als je een klein budget hebt kun je ook gratis dingen doen. Ga een romantische lange wandeling maken samen, of drink samen eens wat op het terras.

Dit zijn namelijk ook de momenten dat jullie met elkaar praten en dat zal de relatie sowieso goed doen.

Neem je partner eens mee naar een date die jullie eerder hebben gehad. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de date die jullie voor het eerst hebben gedaan. Dit zal een heleboel leuke herinneringen terug brengen en zal er ook voor zorgen dat de vlam weer zal gaan branden tussen jullie. Het meest belangrijke om je relatie te verbeteren is om vooral de tijd te nemen voor elkaar.

Leef niet langs elkaar, maar leef met elkaar. Kook samen en eet eens niet voor de tv, maar aan tafel met kaarsen. Dit zijn allerlei kleine dingen die er wel voor zorgen dat de relatie al een stuk beter zal worden.

Vooral veel praten met je partner zal de relatie ook goed doen. Dit kan zijn over alledaagse dingen, maar ook over het verbeteren van de relatie. Het is erg belangrijk om te weten hoe jouw partner er precies over denkt. Op deze manier weet je beter hoe je het moet aanpakken.

Wil je je relatie verbeteren? Klik dan hier voor het Ebook ‘De Perfecte Klik’. Voor een 1-op-1coaching kun je terecht voor een telefonisch consult, consult per Skype of emailcoaching. Klik hier voor alle opties

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG