• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kom Ik Over Mijn Liefdesverdriet Heen – Afleiding Zoeken!

Het is een vraag die men zichzelf vaak stelt maar zelden kan beantwoorden; hoe kom ik over mijn liefdesverdriet heen?

Vaak wordt men na het beëindigen van een relatie overspoelt door verdriet en pijn door het kwijtraken van een geliefde. In sommige gevallen reageert men bijna alsof men aan het afkicken is van de liefde.

Liefdesverdriet kan uiteindelijk je hele leven aantasten en kan niet alleen effect hebben op je privésituatie, maar ook op je werk en vriendschappen. Het verdriet kan een negatieve en depressieve houding veroorzaken waardoor je mogelijk minder nauwkeurig werkt, belangrijke informatie mist of waardoor je je afreageert op je collega’s, vrienden of familieleden.

Hoe kom ik over mijn liefdesverdriet heen – Afleiding zoeken

Verschillende aanpakken worden aangeraden om van je liefdesverdriet af te komen. Een van deze aanpakken is het volledig verbreken van alle vormen van contact met je ex, zoals het telefoonnummer wissen en je ex uit messengers te verwijderen.

Door het opbergen of van de hand doen van alle spullen van je ex doen of kunnen doen denken krijg je de kans om je omgeving te veranderen. Maak gebruik van deze kans om je woning opnieuw in te richten en je woning een fris nieuw uiterlijk te geven.

Het starten van een intensieve sport kan ook voor de benodigde afleiding zorgen en brengt je in contact met andere mensen die je kunnen helpen om je ex te vergeten. Bij het sporten maakt je lichaam endorfine aan, wat eventuele sombere gevoelens vermindert. Tevens maakt je lichaam tijdens het sporten adrenaline aan wat eventuele onrustige gevoelens afzwakt.

Lees Boeken Over Liefesverdriet

Het is altijd erg goed als je boeken leest over Liefdesverdriet zodat je goed inzicht krijgt over wat je kunt doen om je liefdesverdriet te verwerken. Een boek zoals ” Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen”  is uitermate effectief omdat je er veel tips in zult vinden. Michelle geeft je oefeningen en tips om over na te denken zodat je snel weer over je liefdesverdriet heen komt, je je weer gelukkig kunt voelen en weer een richting hebt voor je verdere (liefdes)leven.

Liefdesverdriet Boek

Doe leuke dingen met anderen!

Doorbreek de sleur van je oude leven door op vakantie te gaan. Ga lekker naar een zonnige bestemming met veel mensen of trek de natuur in om tot rust te komen. Het veranderen van je omgeving kan je een frisse blik op je leven geven en nieuwe ervaringen zullen je helpen om uw verdriet te vergeten.

Praat met vrienden en familie, vaak kunnen de mensen die je het beste kennen je helpen om je verdriet te verwerken. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij je familie en probeer te praten over wat er gebeurd is en wat je nog dwars zit. Een dagje of avondje uit met vrienden kan naast de nodige afleiding ook de kans geven om een nieuw inzicht te krijgen van je vrienden over je relatie en hoe je deze kunt verwerken.

Vraag je je na een tijd nog steeds af; ‘ hoe kom ik over mijn liefdesverdriet heen ‘? Dit kan erop wijzen dat het verwerken van je liefdesverdriet niet goed lukt. In dit geval kun je hulp zoeken bij een professional.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG