• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kom Ik Over Mijn Grote Liefde Heen?

Je was zo gelukkig geworden in jullie relatie dat je dacht dat het voor eeuwig zou zijn. Jullie liefde leek wel een sprookje dat nooit zou voorbij gaan. Maar toch kwamen er conflicten en discussies die blijk gaven van dieper liggende verschillen. Toen je werd overvallen met liefdesverdriet ging je op zoek naar een antwoord op de vraag: Hoe kom ik over mijn grote liefde heen?

Enkele tips

Lange tijd voelde je je goed in de relatie met je grote liefde. Nog nooit was je zo verlefd geweest in een relatie en je gaf je dan ook helemaal. De klap was dan ook des te moeilijker om dragen toen er een haar in de boter kwam. De grote liefde bleek niet wederzijds.

Hoe kom ik over mijn grote liefde heen: het antwoord op die vraag is niet zo eenvoudig. Ten eerste heb je je emotioneel en affectief volledig ingezet voor je partner en dit komt nu allemaal ten einde. Je kampt met een gevoel van leegte en zinloosheid. Maar die gevoelens zijn normaal als je vaste relatie met de liefde van je leven op de klippen loopt. Gun jezelf dan ook even de tijd om jullie stukgelopen relatie te verteren.

Denk aan de minpunten

Toch mag je niet te lang blijven hangen in die sombere gevoelens. Het komt er op aan om te beseffen dat je grote liefde toch wel bepaalde minpuntjes had. Het kan geen kwaad om eens na te gaan waar de moeilijkheden lagen in jullie relatie en hoe ingewikkeld het was om deze op te lossen.

Je kan dan makkelijker gaan beseffen dat het niet voorbestemd was om te blijven duren. Als de relatie nog langer had geduurd, dan was het misschien nog pijnlijker geweest om het uit te maken. Daarom kan je maar beter het hoofdstuk helemaal afsluiten en emotioneel met een propere lei beginnen.

Hoe kom ik over mijn grote liefde heen? is dan een vraag die je kan beantwoorden door je op de toekomst te richten. Probeer de herinneringen weg te stoppen in een uithoekje van je geheugen en doe moeite om nieuwe mensen te leren kennen. Maar leg jezelf geen druk op: hou je verwachtingen laag en probeer zoveel mogelijk plezier te maken met andere mensen. Dit doet je gedachten afleiden van je ex.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG