Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kom Je Over Je Grote Liefde Heen?

Verliefdheid is een erg fijn gevoel. Je hebt het gevoel dat je de hele wereld aankan samen. Al je zorgen lijken zoveel minder groot en je geniet van het leven. En dan breekt het moment aan dat je ex jullie relatie verbreekt. Je grote liefde verdwijnt abrupt uit je leven. Al die fijne gevoelens ebben weg, tot je alleen nog maar kan huilen van ellende. Hoe kom je over je grote liefde heen?

Hoe kom je over je grote liefde heen? Of kunnen jullie nog samen verder…

Een optie is om je ex helemaal uit je hoofd te zetten en verder te gaan met je leven. Maar wat als er nog een vonk is tussen jullie? Dan is het zonde om het op te geven. Wat je dan het beste kan doen is werken aan jullie relatie. Jullie zijn niet voor niets ooit verliefd geworden en een relatie aangegaan. De manier waarop jullie relatie is uitgegaan speelt ook een rol.

Zijn jullie uit elkaar gegroeid? Probeer dan weer gemeenschappelijke hobby’s te vinden. Ga bijvoorbeeld samen een kook- of danscursus volgen, probeer in ieder geval genoeg tijd voor elkaar vrij te maken.

Zijn jullie met een ruzie uit elkaar gegaan? Ga dan niet koppig volhouden dat je ex met alles fout zit en jij niet. Probeer over de ruzie heen te komen. Communiceren is een belangrijk punt in een relatie. Geef je ex eerst de ruimte om af te koelen. Als je boos bent wil je snel dingen zeggen waar je achteraf spijt van hebt. Door je ex te blijven benaderen terwijl je ex boos is wordt de ruzie alleen maar erger. Bedenk voor jezelf wat je wilt gaan zeggen. En maak duidelijk dat je er samen uit wilt komen.

In de tussentijd moet je proberen jezelf af te leiden. Verberg je verdriet niet voor je vrienden, je vrienden zijn er om je te helpen. Ga samen naar leuke series kijken om je gedachten van je ex te houden. Verder zou je je mobiele telefoon uit kunnen zetten als je obsessief bezig bent met berichten controleren. Ga lekker in bad en neem een goed boek mee. Probeer jezelf de hele tijd bezig te houden.

Meer informatie en tips over hoe jij over je grote liefde heen kunt komen?

Neem dan eens snel een kijkje in ons liefdesverdrietacademie! Daar vindt je tal van cursussen om je liefdesverdriet te verwerken, je ex terug te winnen en nog zoveel meer!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG