Hoe Kom Je Over Iemand Heen?

Het is vervelend om te scheiden of je vriend(in) kwijt te raken. Je gedachten kunnen steeds naar je liefde dwalen en liefdesverdriet kan dan niet uitgesloten zijn. Hoe kom je over iemand heen? Daar staan hieronder een aantal tips voor.

Hoe kom je over iemand heen? Hieronder staan een aantal tips die je wellicht kunnen helpen

– Probeer je ex uit je hoofd te zetten door afleiding te zoeken. Ga op stap met vrienden en zorg voor een hele leuke avond, of ga een leuke film kijken die de gedachten van je ex af laten dwalen. Maar wat ook een goede optie is, is dat je steun gaat zoeken bij je familie en vrienden. Die kunnen je het beste troosten en tips geven over wat je verder kunt doen.

– Wat je eventueel ook zou kunnen doen, als je je ex wel gewoon aardig vind, is een dag / avond met hem / haar optrekken als vrienden. Dit zorgt er namelijk voor dat jullie elkaar wel gewoon erg aardig vinden, maar dat je ex geen behoefte heeft aan een vervolg van de relatie.

– Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn, als je allerlei herinneringen van hem / haar hebt, dat je die wegstopt in een doos, als je erg emotioneel wordt daarvan. Dan vergeet je misschien sneller hoe leuk je het had met je ex.

Maar je kunt ook het omgekeerde geval doen. In dat geval zou je juist alle foto’s en andere herinneringen kunnen laten staan waar ze stonden. Misschien vind je het fijn om op die manier het verdriet te verwerken en kun je je ex makkelijker loslaten.

– Kijk eens op internet of je daar hulp kan zoeken. Er zijn ongetwijfeld mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Daar hebben ze dan misschien wel een artikeltje over geschreven en beschrijven ze hoe zij over hun liefdesverdriet heen kwamen. Ook kunnen zij tips hebben gegeven hoe zij over hun verdriet heen zijn gekomen.

Hieronder staan wat punten vermeld die je niet moet doen:

– De hele tijd huilen en/of niets uitvoeren. Blijf gewoon bewegen, hierdoor zul je je zeker beter voelen;

– Achter je ex aan lopen, hier zit hij/zij niet op te wachten;

– Anderen met je liefdesverdriet lastigvallen. In het begin zullen ze je wel troosten, maar als je de hele tijd erover begint, worden zij het langzamerhand ook zat.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!