• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kom Je Over Iemand Heen?

Het is vervelend om te scheiden of je vriend(in) kwijt te raken. Je gedachten kunnen steeds naar je liefde dwalen en liefdesverdriet kan dan niet uitgesloten zijn. Hoe kom je over iemand heen? Daar staan hieronder een aantal tips voor.

Hoe kom je over iemand heen? Hieronder staan een aantal tips die je wellicht kunnen helpen

– Probeer je ex uit je hoofd te zetten door afleiding te zoeken. Ga op stap met vrienden en zorg voor een hele leuke avond, of ga een leuke film kijken die de gedachten van je ex af laten dwalen. Maar wat ook een goede optie is, is dat je steun gaat zoeken bij je familie en vrienden. Die kunnen je het beste troosten en tips geven over wat je verder kunt doen.

– Wat je eventueel ook zou kunnen doen, als je je ex wel gewoon aardig vind, is een dag / avond met hem / haar optrekken als vrienden. Dit zorgt er namelijk voor dat jullie elkaar wel gewoon erg aardig vinden, maar dat je ex geen behoefte heeft aan een vervolg van de relatie.

– Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn, als je allerlei herinneringen van hem / haar hebt, dat je die wegstopt in een doos, als je erg emotioneel wordt daarvan. Dan vergeet je misschien sneller hoe leuk je het had met je ex.

Maar je kunt ook het omgekeerde geval doen. In dat geval zou je juist alle foto’s en andere herinneringen kunnen laten staan waar ze stonden. Misschien vind je het fijn om op die manier het verdriet te verwerken en kun je je ex makkelijker loslaten.

– Kijk eens op internet of je daar hulp kan zoeken. Er zijn ongetwijfeld mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Daar hebben ze dan misschien wel een artikeltje over geschreven en beschrijven ze hoe zij over hun liefdesverdriet heen kwamen. Ook kunnen zij tips hebben gegeven hoe zij over hun verdriet heen zijn gekomen.

Hieronder staan wat punten vermeld die je niet moet doen:

– De hele tijd huilen en/of niets uitvoeren. Blijf gewoon bewegen, hierdoor zul je je zeker beter voelen;

– Achter je ex aan lopen, hier zit hij/zij niet op te wachten;

– Anderen met je liefdesverdriet lastigvallen. In het begin zullen ze je wel troosten, maar als je de hele tijd erover begint, worden zij het langzamerhand ook zat.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG