Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kom Je Over Je Ex Heen? Pak Je Sociaal Leven Weer Op!

Het is uit. Je bent verdrietig en zal de rest van je leven blijven treuren om je ex. Je gaat hier nooit meer overheen komen. Natuurlijk mag je je best een avondje terugtrekken en rouwen om de relatie die voorbij is. Maar laat deze fase niet te lang duren. Er is veel meer in je leven dan je ex.

Hoe kom je over je ex heen? Ten eerste door na te denken over jullie relatie. Wat was er goed, wat niet? Jullie relatie had ongetwijfeld goede kanten, anders was het nooit een relatie geworden. Maar er waren ook minder goede kanten, anders was het niet uit gegaan. Wat heb je geleerd van deze relatie? Wat zou je in een volgende relatie wel willen en wat niet?

Maar denk ook na over wat belangrijk is in jouw leven. Heb je vrienden of vriendinnen te weinig gezien? Werk of hobby’s laten versloffen? Dan is het nu tijd om weer aandacht te gaan besteden aan die gebieden in je leven. Het antwoord op de vraag: Hoe kom je over je ex heen? is heel simpel. Door verder te gaan met je leven. Dus blijf niet liggen treuren onder je dekbed, maar kom in actie!

Actieplan om over je ex heen te komen

Nu je ex uit je leven is, is het tijd om iemand anders op de eerste plaats te zetten. Jijzelf! Hoe kom je over je ex heen door tijd aan jezelf te besteden? Om te beginnen door te zorgen voor voldoende afleiding. Ga vooral leuke dingen doen. Ga uit met vrienden en pak je hobby’s weer op. Of begin juist aan iets nieuws. Verleg je grenzen.

Begin aan een studie, sluit je aan bij een club of sportvereniging. Zo ontmoet je meteen nieuwe mensen. Door je sociale leven weer op te pakken en te verbeteren, zul je minder tijd hebben om te treuren om je ex. Je stelt niet langer de vraag: Hoe kom je over je ex heen.

In plaats daarvan geniet je van het contact met andere mensen en besef je dat zij jou wel waarderen. Besteed ook aandacht aan je voeding en je uiterlijk. Hierdoor zul je je beter over je zelf gaan voelen. Door te gaan sporten komen er endorfinen vrij, die jou een goed en energiek gevoel geven. Zo is je ex al snel vergeten.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG