Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kom Je Terug Bij Je Ex? Hier Dé Oplossing!

Je relatie is stuk gelopen. Helaas… Want inmiddels weet je dat jij je ex terug wilt. Dit is natuurlijk stap één. Maar hoe kom je ex bij je terug? Dat gaat niet vanzelf gebeuren. De kans dat je ex op een dag aanbelt en zegt dat hij of zij jou terug wil, is heel erg klein. Je zult dus zelf actie moeten ondernemen om te krijgen wat je wilt: je ex.

Natuurlijk is het allerbelangrijkste bij het terugwinnen van ex, dat je in contact met je ex komt. Hoe je dit contact tot stand brengt, is een beetje afhankelijk van hoe jullie uit elkaar zijn gegaan en wat er nog voor contact is op dit moment. Zijn jullie met knallende ruzie uit elkaar gegaan en is er daarna helemaal geen contact meer geweest?

Begin dan met het aanbieden van je excuses voor die laatste ruzie, waarin je van alles geroepen hebt waar je nu spijt van hebt. Doe dit persoonlijk, dus bel of ga langs. Lukt dat niet, probeer het dan met een sms-je, een brief of desnoods een e-mail. Nadat je excuses zijn geaccepteerd, is het tijd voor de volgende stap.

Terug leren omgaan met je ex

Nu wordt het belangrijk om in contact te blijven met je ex. Geef aan dat je de graag contact wilt blijven houden. Vertel duidelijk waarom het contact zo belangrijk voor je is en wat je zo leuk aan je ex vind. Is je ex afhoudend, wees dan niet te opdringerig.

Beperk het contact in eerste instantie tot af en toe bellen of sms-en of zorg dat je je ex tijdens het uitgaan af en toe tegenkomt. Let wel op dat je geen stalker wordt! Vraag je je nog steeds af: hoe komt je ex bij je terug? Laat zien wat je ex mist.

Wees aandachtig en attent tijdens het contact, maar laat ook zien dat je zelf ook een interessant leven hebt en met anderen omgaat. Wek (opnieuw) de interesse van je ex. Vertel wat je bezig houdt, doe samen leuke dingen en zorg dat je er goed uit ziet. Dan is de vraag al snel niet meer: Hoe kom je terug bij je ex? Maar dan kun je zeggen: ‘ik heb mijn ex terug!’

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG