Hoe Kom Je Terug Bij Je Ex? Hier Dé Oplossing!

Je relatie is stuk gelopen. Helaas… Want inmiddels weet je dat jij je ex terug wilt. Dit is natuurlijk stap één. Maar hoe kom je ex bij je terug? Dat gaat niet vanzelf gebeuren. De kans dat je ex op een dag aanbelt en zegt dat hij of zij jou terug wil, is heel erg klein. Je zult dus zelf actie moeten ondernemen om te krijgen wat je wilt: je ex.

Natuurlijk is het allerbelangrijkste bij het terugwinnen van ex, dat je in contact met je ex komt. Hoe je dit contact tot stand brengt, is een beetje afhankelijk van hoe jullie uit elkaar zijn gegaan en wat er nog voor contact is op dit moment. Zijn jullie met knallende ruzie uit elkaar gegaan en is er daarna helemaal geen contact meer geweest?

Begin dan met het aanbieden van je excuses voor die laatste ruzie, waarin je van alles geroepen hebt waar je nu spijt van hebt. Doe dit persoonlijk, dus bel of ga langs. Lukt dat niet, probeer het dan met een sms-je, een brief of desnoods een e-mail. Nadat je excuses zijn geaccepteerd, is het tijd voor de volgende stap.

Terug leren omgaan met je ex

Nu wordt het belangrijk om in contact te blijven met je ex. Geef aan dat je de graag contact wilt blijven houden. Vertel duidelijk waarom het contact zo belangrijk voor je is en wat je zo leuk aan je ex vind. Is je ex afhoudend, wees dan niet te opdringerig.

Beperk het contact in eerste instantie tot af en toe bellen of sms-en of zorg dat je je ex tijdens het uitgaan af en toe tegenkomt. Let wel op dat je geen stalker wordt! Vraag je je nog steeds af: hoe komt je ex bij je terug? Laat zien wat je ex mist.

Wees aandachtig en attent tijdens het contact, maar laat ook zien dat je zelf ook een interessant leven hebt en met anderen omgaat. Wek (opnieuw) de interesse van je ex. Vertel wat je bezig houdt, doe samen leuke dingen en zorg dat je er goed uit ziet. Dan is de vraag al snel niet meer: Hoe kom je terug bij je ex? Maar dan kun je zeggen: ‘ik heb mijn ex terug!’

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG