Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Hoe krijg ik me ex terug? Gratis advies!

Een ramp is het, als je ex de relatie verbroken heeft en jij nu alleen verder moet. Misschien dringt het niet meteen tot je door en voelt het nog alsof het niet waar is, maar na een aantal dagen zal het gevoel toch steeds erger worden.

Je voelt je met de dag meer ellendig en hebt de neiging om even alle afspraken en verplichtingen af te zeggen zodat je het verdriet kan verwerken. Geen probleem en begrijpelijk. Bijna iedereen heeft wel eens last gehad van liefdesverdriet en je zal dus ook zeker begrepen worden door de mensen om je heen.

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Maar wat nou als je zoveel verdriet hebt dat je denkt dat je er niet meer overheen komt? Wat als je denkt dat je niet meer gelukkig kan worden zonder je ex? Dan moet je je uiterste best gaan doen en dan ga je je ex terug winnen!

Het terug winnen van je ex kost tijd en moeite, dus je moet zeker de tijd ervoor nemen en niet verwachten dat het binnen een aantal dagen al gelukt is. Gelukkig zijn er een aantal goede tips die jou snel gaan helpen om je ex weer terug te winnen!

De eerste tip is om afstand te nemen van je ex en van alles wat met jouw ex te maken heeft. Zorg dat je genoeg afleiding krijgt en maak een strakke planning zodat je je nooit hoeft te vervelen.

De momenten dat je niets te doen hebt, zijn de momenten dat je terug gaat denken aan je ex, en dat is niet de bedoeling. Spreek af met vrienden, laat jezelf eens verwennen of steek wat extra tijd in je werk. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je ex tijdelijk even te vergeten.

Als je een tijdje geen contact meer hebt gehad met je ex, kan je weer contact gaan opnemen maar dit doe je wel voorzichtig. Ga niet stalken door steeds te blijven bellen, berichten te sturen of te blijven mailen.

Erg vervelend, kinderachtig en op die manier verpest je het bij je ex, en je krijgt geen tweede kans meer. Het is belangrijk om het meteen goed te doen, want je kan je voorstellen dat je bij je ex niet eindeloos veel kansen gaat krijgen!

Ten slotte is het de bedoeling om je ex weer te verleiden, net als dat je dat eerder al eens hebt gedaan. Je kan terug denken aan de tijd dat dit gebeurde en misschien zelfs een beetje hetzelfde doen als toen. Uiteraard zijn er dingen veranderd, dus precies hetzelfde doen is niet erg handig.

Het is vooral belangrijk om een aantal onderwerpen te vermijden. Praat niet over jullie breuk of over andere vervelende onderwerpen. Dit zal jouw ex alleen maar afschrikken en dat is het tegenovergestelde van wat je wil!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties