HOE KRIJG IK ME EX TERUG? ENKELE GENIALE TIPS!

Liefde is misschien wel het mooiste van het leven. Tegelijkertijd zorgt de liefde vaak voor veel problemen en voor veel verdriet. Liefde kan je op het ene moment de gelukkigste mens op aarde maken, terwijl het je een dag later enorm ongelukkig maakt. Vaak kunnen we ook geen afscheid nemen van onze geliefden wanneer bijvoorbeeld je relatie over is. Wil jij je ex terugwinnen? Dan hebben we in dit artikel enkele tips voor je!

Hoe krijg ik me ex terug: de grootste fouten

Allereerst zullen we eens kijken wat de meest gemaakte fouten zijn bij het terugwinnen van je ex. ‘ Hoe krijg ik me ex terug ‘ is vaak een vraag uit pure wanhoop en het is soms erg lastig om helder te denken als je wanhopig bent. Veel mensen maken bijvoorbeeld de fout door hun ex te overspoelen met smsjes, emailtjes, brieven, kaartjes en berichtjes op Facebook, zodat je ex je in ieder geval niet kan vergeten.

Dit zorgt er echter vaak voor dat je ex juist alle contact verbreekt, omdat hij of zij daardoor niet meer rustig kan nadenken of de dingen doen die noodzakelijk zijn zoals werken of naar school gaan. Let er daarom ook op dat je jouw ex niet gaat stalken, bewust of onbewust. Een andere, veelgemaakte fout, is het troost zoeken bij iemand van het andere geslacht. Los van het feit of er met diegene iets gebeurt, is dit geen goed idee.

Ook je ex ziet namelijk dat je naar diegene toe trekt. Wellicht heef je ex de deur nog op een kiertje laten staan, maar als ze dit ziet, zal de deur definitief dicht gaan. Het is natuurlijk heel verleidelijk om te doen, maar het biedt vaak slechts korte troost en je bent je ex voorgoed kwijt!

Sommigen proberen ook hun ex bewust jaloers te maken. Verdriet kan rare dingen met je doen en daar moet je goed op letten als je erg verdrietig bent over het einde van je relatie. Door je ex bijvoorbeeld jaloers te maken of door gemene dingen te zeggen over haar tegen haarzelf of tegen anderen, jaag ze alleen maar verder weg. En dat wil je toch helemaal niet? Wanneer je echter boos of verdrietig bent, lijken dit soort dingen de goede oplossing.

Het zal er echter alleen maar voor zorgen dat je nog verder uit elkaar groeit. Het is dan ook slim om allereerst een pauze in te lassen waarin je even je verdriet en boosheid een plaatsje kan geven, voordat je actie gaat ondernemen. Wanneer je jezelf echt afvraagt hoe krijg ik me ex terug, is het verstandig om daar rustig een plan voor te bedenken en om niet te snel iets te doen of te zeggen.

Hoe krijg ik me ex terug: enkele geniale tips

Wat je dan wel moet doen als je jouw ex wil terug winnen? Allereerst is het verstandig om , zoals we net al zeiden, even een pauze te nemen. Zo kun je de boosheid en het verdriet een plaats geven en voorkom je dat jouw ex nog verder wegjaagt. Zorg ervoor dat die pauze lang genoeg duurt, bijvoorbeeld een maand. Daarna kun je bijvoorbeeld weer eens contact met hem of haar opnemen en vragen of jullie nog eens iets kunnen doen met elkaar. Forceer vooral niets, maar pak alles heel voorzichtig aan.

Wil je nog veel meer tips over dit onderwerp? Kijk dan eens rond bij onze vele producten waarmee we jou willen helpen om je ex terug te winnen!

HOE KRIJG IK ME EX TERUG? ENKELE GENIALE TIPS! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties