De beste tips om je ex terug te winnen is wel via onze uitgebreide special ‘hoe krijg ik mijn ex terug’. Lees deze special eerst voor de beste tips.

Liefde is misschien wel het mooiste van het leven. Tegelijkertijd zorgt de liefde vaak voor veel problemen en voor veel verdriet. Liefde kan je op het ene moment de gelukkigste mens op aarde maken, terwijl het je een dag later enorm ongelukkig maakt. Vaak kunnen we ook geen afscheid nemen van onze geliefden wanneer bijvoorbeeld je relatie over is. Wil jij je ex terugwinnen? Dan hebben we in dit artikel enkele tips voor je!

Hoe krijg ik mijn ex terug: de grootste fouten

Allereerst zullen we eens kijken wat de meest gemaakte fouten zijn bij het terugwinnen van je ex. Je ex stalken bijvoorbeeld gebeurt vaak uit pure wanhoop en het is soms erg lastig om helder te denken als je wanhopig bent. Zo maken veel mensen bijvoorbeeld de fout door hun ex te overspoelen met smsjes, emailtjes, brieven, kaartjes en berichtjes op Facebook, zodat je ex je in ieder geval niet kan vergeten.

Dit zorgt er echter vaak voor dat je ex juist alle contact verbreekt, omdat hij of zij daardoor niet meer rustig kan nadenken of de dingen doen die noodzakelijk zijn zoals werken of naar school gaan. Let er daarom ook op dat je jouw ex niet gaat stalken, bewust of onbewust. Een andere, veelgemaakte fout, is het troost zoeken bij iemand van het andere geslacht.

Ook je ex ziet namelijk dat je hem/haar nog steeds graag terug wilt. Wellicht heeft je ex de deur nog op een kiertje laten staan, maar je hier direct op ingaat, zal de deur definitief dicht gaan. Het is natuurlijk heel verleidelijk om het te doen, maar het biedt vaak slechts korte troost en je bent je ex voorgoed kwijt!

Sommigen proberen ook hun ex bewust jaloers te maken. Verdriet kan rare dingen met je doen en daar moet je goed op letten als je erg verdrietig bent over het einde van je relatie. Door je ex bijvoorbeeld jaloers te maken of door gemene dingen te zeggen over haar tegen haarzelf of tegen anderen, jaag je ze alleen maar verder weg. En dat wil je toch niet? Wanneer je echter boos of verdrietig bent, lijken dit soort dingen de goede oplossing.

Het zal er echter alleen maar voor zorgen dat je nog verder uit elkaar groeit. Het is dan ook slim om allereerst een pauze in te lassen dat we radiostilte nemen. Het is afstand nemen van je ex en het geeft je tijd om je verdriet en boosheid een plaat te geven, voordat je actie gaat ondernemen. Wanneer je jezelf echt afvraagt hoe je je ex kunt terugwinnen, is het verstandig om daar rustig een plan voor te bedenken en om niet te snel iets te doen of te zeggen.

Hoe krijg ik mijn ex terug: enkele geniale tips

Wat je dan wel moet doen als je je ex wil terug winnen? Allereerst is het verstandig om , zoals we net al zeiden, even een pauze te nemen. Zo kun je de boosheid en het verdriet een plaats geven en voorkom je dat jouw ex nog verder wegjaagt. Zorg ervoor dat die pauze lang genoeg duurt, bijvoorbeeld een maand. Daarna kun je bijvoorbeeld weer eens contact met hem of haar opnemen en vragen of jullie nog eens iets kunnen doen met elkaar. Forceer vooral niets, maar pak alles heel voorzichtig aan.

Als je je hieronder inschrijft ontvang je mijn nr 1 geheim ex terugwinnen rapport + videotraining helemaal gratis

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG