Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Enkele Praktische Tips!

Na een periode met geluk en veel blije momenten gebeurt het vaak dat een relatie uiteindelijk toch over gaat. De gedachte die bij veel mensen meteen naar binnen schiet is: Hoe krijg ik mijn ex terug? In dit artikel geven we je enkele praktische tips, maar op deze pagina vind je nog een uitgebreide special ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ waar we je nog veel meer adviezen geven

Je wilt weer kunnen genieten van de mooie momenten met je ex, maar weet vaak niet hoe je dit moet aanpakken. Veel mensen pakken dit namelijk op de verkeerde manier aan, en verpesten het dus bij hun ex. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Ik zal jou daarom tips geven als jij ook denkt: Hoe krijg ik mijn ex terug?

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Je moet in ieder geval eerst wat afstand bewaren en niet je ex eindeloos gaan bellen. Zo zorg je er alleen maar voor dat je wanhopig overkomt, en dat wil je natuurlijk niet. Ook voor je ex is het vervelend om steeds gebeld te worden. Gun jezelf, en je ex daarom wat tijd om na te denken over de situatie en de dingen die gebeurd zijn.

Spreek af met vrienden om leuke dingen te gaan doen om je ex te vergeten. Zo heb je in ieder geval wat afleiding en hoef je niet steeds te denken: hoe krijg ik mijn ex terug?

Ook sporten is een goede optie om afleiding te zoeken. Bij sporten maak je een stofje aan waardoor je je gelukkig voelt, en op deze manier denk je ook niet meer aan je ex!

Na een tijdje kun je weer contact zoeken met je ex, maar begin dan niet meteen over het einde van jullie relatie. Hou het luchtig en praat over dagelijkse onderwerpen. Laat zien dat je geïnteresseerd bent, en zorg er natuurlijk voor dat je laat zien dat je vrolijk bent. Dit kan de liefde weer laten opbloeien tussen jullie twee.

Michelle vd Berghe is een relatiedeskundige die het boek “Win Hem/Haar Terug” heeft geschreven. Hierin staan veel tips die jou kunnen helpen om je ex terug te krijgen. Naast deze tips staat er in dit boek nog veel meer. Je leert waarom man en vrouw aangetrokken zijn tot elkaar, en ook niet onbelangrijk: je leert hoe je je relatie staande kan houden als je ex weer bij jou terug is. De vele goede reviews van dit boek laat zien dat dit echt een aanrader is. Veel mensen dachten ook: hoe krijg ik mijn ex terug? Dankzij dit boek hebben zij hun ex terug!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG