Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug Tips? Ontdek Ze Allemaal Hier!

Als ja al een tijdje van elkaar bent gegaan kun je jezelf afvragen of het nog zin heeft als je terug naar je ex gaat of niet. Wil je terug naar je ex gaan dan moet je jezelf afvragen wat je zou doen indien de relatie weer moest mislukken. Je kent nu een gevoel van leegte en ieder mens is niet gemaakt om alleen te zijn. Het leven is zoveel mooier met zen tweetjes. Beslis je na een tijdje van ja ik wil terug naar mijn ex dan ga ik je nu een paar tips geven die zouden kunnen helpen.

Hoe krijg ik mijn ex terug tips door hem of haar uit te nodigen?

Voor je je ex gaat uit nodigen is het verstandig om even alles te laten rusten. Misschien moet je ex nog wat stoom af laten en misschien heeft je ex tijd nodig om over alles heen te komen. Je kunt dit testen door voorzichtig weer contact met je ex te nemen. Hetzij via een berichtje op facebook of door even een sms te sturen. Stuurt je ex niet dadelijk terug dan bestaat de kans dat je nog even alles moet laten rusten.

Stuurt je ex wel terug, dan bestaat de kans dat jullie binnenkort weer de samba zullen dansen tot diep in de nacht. Als je je ex dan zo ver hebt gekregen om terug eens af te spreken zorg dan dat alles perfect in orde is.

Neem het klassevol aan

Nu ben je in een fase gekomen waar je zeker weet dat je ex je vast en zeker terug wil zien. Houd er rekening mee dat je ex nog kwetsbaar is en dat je hem haar met gouden handschoenen moet aanpakken. Als jullie hebben beslist wanneer jullie gaan afspreken, neem dan een boeketje bloemen mee of iets kleins wat je ex graag eet.

Je hoeft niet dadelijk iets duur te kopen, maar koop iets want het is het gebaar wat telt. Een ex terugwinnen kan soms meer moeite kosten dan zijn of haar hart voor de eerste keer te veroveren. Wees niet droevig als je ex een beetje de boot afhoudt want dit is heel normaal. Meisjes zijn altijd een beetje voorzichtiger omdat ze niet willen dat het nu nog eens fout loopt.

Herinneringen ophalen – Verstandig of niet?

Mocht je van plan zijn om je ex bij je thuis te huis uit te nodigen, kan het een optie zijn om na het eten wat herinneringen op te halen met je ex. Wees nu zo slim om leuke herinneringen op te halen waar jullie allebei veel plezier hebben beleefd. Ga nu geen foto’s nemen waar jullie nadien flinke ruzie hebben gehad want dit werkt niet bevorderlijk voor de voortgang van jullie misschien nieuwe relatie.

Als je dan foto’s gaat ophalen en herinneringen, leg dan goede romantische muziek op en schenk eens een lekker glaasje in. Het mag best iets sterkers een porto bijvoorbeeld.

Doe gewoon normaal

Je ex is ooit op je gevallen en dat speciaal iemand moet je terug naar boven toveren. Het maakt niet uit hoe je dat doet, knip bijvoorbeeld je haar in een kapsel dat je ex graag ziet of doe speciale kleren aan.

Je moet terug die persoonlijkheid naar boven halen waar je ex ooit op gevallen is. Als je dat kunt doen en de avond loopt goed, hebben jullie binnenkort weer een relatie.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG