• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Wonderen Kosten Iets Meer Tijd…

Je vraagt je af wat je moet doen om je ex terug te krijgen.

We hebben hiervoor een erg uitgebreide special geschreven die je echt niet mag missen.

Je vindt de special ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ door hier te klikken.

Maar goed, daar zit je dan. De relatie is op de klippen gelopen en je bent eigenlijk nog niet echt van de schrik bekomen. Terwijl je wel al een eigen stekje hebt en het alleen moet rooien. Dat dat geen makkelijke opgave is, is helder. Dat het wennen is eveneens. “Hoe nu verder?”, is de meest gestelde vraag in een dergelijke situatie.

Het begint allemaal met nadenken, rust vinden en hulp zoeken

Drie basisvoorwaarden staan centraal wanneer men zich de vraag stelt hoe je je ex kunt terugwinnen:

* Om mee te beginnen rust vinden. Dat is uitermate belangrijk, want daar komt de kracht vandaan om de emoties niet te hoog op te laten lopen of de bovenhand te laten krijgen.

* Verder is het goed eerst na te denken alvorens te handelen. Vaak handelen we en hebben we daar later heel veel spijt van.

* Een derde voorwaarde is hulp zoeken. Ga niet in je eentje zitten kniezen of allerlei scenario’s bedenken, maar effectief te werk.

Maak er een project van. Schrijf alles wat in je op komt op. Positief en negatief. Denk na over wat je weet dat er fout ging. Waar lag dat aan. Let op, niet gemakshalve alle schuld bij de ander neerleggen. Een partner terugwinnen is geen spel, maar een serieuze aangelegenheid. Ga dus ook serieus te werk. De professionele hulp die je gezocht hebt, kan je helpen uit te zoeken waar het mis ging en wat daar eventueel aan te doen is.

Het onmogelijke doen we meteen, wonderen kosten iets meer tijd

Deze bekende spreuk geldt met name bij dit soort crisissen. Het is dan ook zaak al de opmerkingen, die je genoteerd hebt in groepjes te plaatsen. Ze vervolgens toe te kennen aan jezelf of aan jouw ex. Zo krijg je, mits je dat open en eerlijk doet, meer zicht op wat er eigenlijk speelde.

Op deze manier kunnen er ook oplossingen ontstaan. Door de oplossingen, die jezelf denkt te vinden, te bespreken kom je er achter of je op de goede weg bent. Ook hier geldt, dat het niet helpt om de ondersteuner te verwijten dat iets geen goede oplossing is of niet haalbaar is.

Ga bewust en open te werk. Want je wilt graag een doel bereiken dat heel belangrijk voor je is. Als je niets meer in de relatie ziet of als je niet meer van jouw ex partner houdt, hoef jij je de vraag “hoe krijg ik mijn ex terug?” namelijk niet te stellen.

Je wilt graag een doel bereiken dat waardevol is en het knokken waard.

* Daarom is het zinvol om ook wat afstand te nemen. Kun je je dat permitteren, ga dan even een lang weekend weg. Naar zee of wandelen in de bossen. Besef dat rust je helpt om jouw geachten te ordenen. Om alles goed op de rij te krijgen.

* Om jouw ex partner te kunnen laten zien dat je de signalen begrepen hebt. Dat je de hulptroepen ingeschakeld hebt.

* Dat je er aan bent gaan werken en dat wilt blijven doen. Dat zij of hij dat meer dan waard is. Op die manier creëer je openingen.

Ga niet om te winnen, want het is alles behalve een wedstrijd. Een dergelijke aanpak zal alleen verliezers opleveren. Doe dat wat jouw hart je ooit heeft ingegeven: heb jouw partner lief. Behandel haar of hem met respect. Zo vergroot je jouw kansen op een hereniging.

Ontdek hoe groot de kans is om je ex terug te winnen! Vul de vragenlijst in (klik op Play)

KLIK OP DEZE LINK OM EEN BELANGRIJKE VRAAG IN TE VULLEN

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG