Hoe Krijg Je Je Ex In Bed? Do’s & Dont’s…

Hoe krijg je je ex in bed? Er zijn een aantal handige technieken en tactieken om je ex weer een positief gevoel bij jou te laten krijgen. Het kan ervoor zorgen dat, afhankelijk van de reden waarom jullie uit elkaar zijn gegaan, de negatieve gevoelens die je ex over jou heeft verdwijnen.

Dingen die je juist niet moet doen om je ex terug in bed te krijgen:

Hoe Krijg Je Je Ex In BedVaak is het zo dat wanneer je te enthousiast te werk gaat, je ex je alleen maar vervelend gaat vinden, terwijl je juist extra aantrekkelijk wilt gaan overkomen. De dingen die je beter niet kunt doen zijn bijvoorbeeld; heel de dag contact zoeken, op wat voor manier dan ook.

Of ervoor zorgen dat je elkaar ‘per ongeluk’ tegen het lijf loopt vlakbij zijn huis of werk.

Begin ook niet over de redenen waarom jullie uit elkaar zijn gegaan. Hierdoor is het mogelijk dat er weer irritatie ontstaat en het gesprek misschien zelfs in ruzie eindigt.

Daarnaast moet je je ex ook niet jaloers proberen te maken of medelijden proberen te wekken door overdreven dramatisch te gaan doen.

Door deze dingen kan je ex zich weer gaan irriteren aan je en zal je het tegenovergestelde bereiken van hetgeen wat je juist wil bereiken.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn ex weer positief naar me gaat kijken

Om een goede indruk te maken op je ex, moet je ervoor zorgen dat je zelfstandig overkomt. Zorg ervoor dat je er goed verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Hij of zij zal dan zien dat het goed met je gaat.

Hou je ook aan eventueel gemaakte afspraken. Dit kunnen financiële afspraken zijn of misschien zelfs afspraken over eventuele kinderen. Hiermee maak je een zelfstandige en volwassen indruk.

Zorg er daarnaast voor dat je niet kwaad spreekt over je ex tegen anderen. Dit kan altijd worden doorverteld en dat zal geen goed doen in de relatie met je ex. En wat ook erg belangrijk is: ben geduldig! Neem de tijd om weer wat naar elkaar toe te groeien.

Hoe krijg je je ex in bed: het afspraakje

Als bovenstaande allemaal goed is uitgepakt en jullie zijn weer wat naar elkaar toegegroeid, dan is het tijd om een afspraakje te regelen. Zorg ervoor dat je er verzorgd en aantrekkelijk uitziet voor je ex.

Je weet vast nog wel wat hij of zij mooi vind. Praat tijdens het afspraakje over leuke dingen en probeer hem of haar opnieuw te verleiden. Zorg dat het glas wijn goed blijft gevuld en dan kan het nog wel eens een erg gezellige avond worden…

Voor nog meer tips, lees hier onze special “hoe krijg ik mijn ex terug

Hoe Krijg Je Je Ex In Bed? Do's & Dont's... by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties