4

Hoe Krijg Je Je Ex In Bed? Do’s & Dont’s…

Hoe krijg je je ex in bed?

Er is zeker een aantal handige technieken en tactieken om je ex weer een positief gevoel bij jou te laten krijgen. Het kan ervoor zorgen dat, afhankelijk van de reden waarom jullie uit elkaar zijn gegaan, de negatieve gevoelens die je ex over jou heeft verdwijnen. Maar let op: je bent op zoek naar tips om je ex in bed te krijgen. Je denkt misschien dat daarmee ook de gevoelens van je ex terugkomen. Nou, vergeet het maar! Dit is niet de manier om je ex terug te winnen. Eerst werken aan de relatie zodat de gevoelens weer terugkomen. Pas dan is het tijd voor seks met je ex.

The don’ts:

hoe krijg je je ex in bed

Of ervoor zorgen dat je elkaar ‘per ongeluk’ tegen het lijf loopt vlakbij zijn huis of werk.

Begin ook niet over de redenen waarom jullie uit elkaar zijn gegaan. Hierdoor is het mogelijk dat er weer irritatie ontstaat en het gesprek misschien zelfs in ruzie eindigt.

Daarnaast moet je je ex ook niet jaloers proberen te maken of medelijden proberen te wekken door overdreven dramatisch te gaan doen.

Door deze dingen kan je ex zich weer gaan irriteren aan je en zal je het tegenovergestelde bereiken van hetgeen wat je juist wil bereiken.

The do’s

Om een goede indruk te maken op je ex, moet je ervoor zorgen dat je zelfstandig overkomt. Zorg ervoor dat je er goed verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Hij of zij zal dan zien dat het goed met je gaat.

Hou je ook aan eventueel gemaakte afspraken. Dit kunnen financiële afspraken zijn of misschien zelfs afspraken over eventuele kinderen. Hiermee maak je een zelfstandige en volwassen indruk.

Zorg er daarnaast voor dat je niet kwaad spreekt over je ex tegen anderen. Dit kan altijd worden doorverteld en dat zal geen goed doen in de relatie met je ex. En wat ook erg belangrijk is: ben geduldig! Neem de tijd om weer wat naar elkaar toe te groeien.

Hoe krijg je je ex in bed met een afspraakje

Als bovenstaande allemaal goed is uitgepakt en jullie zijn weer wat naar elkaar toegegroeid, dan is het tijd om een afspraakje te regelen. Zorg ervoor dat je er verzorgd en aantrekkelijk uitziet voor je ex. Vergeet je lekkere aftershave niet, en als je een vrouw bent zie je er natuurlijk fantastisch mooi uit.

Je weet vast nog wel wat hij of zij mooi vindt. Praat tijdens het afspraakje over leuke dingen en probeer hem of haar opnieuw te verleiden. Zorg dat het glas wijn goed blijft gevuld en dan kan het nog wel eens een erg gezellige avond worden…

Voor nog meer tips, lees hier onze uitgebriede special “hoe krijg ik mijn ex terug

>> Inschrijven voor de gratis ex terug training (11-delige videoserie) en het ontvangen van het nr 1 geheim rapport doe je door hier te klikken of door je in te schrijven in het formulier hieronder

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 4 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG