Hoe Krijg Je Je Ex Terug Als Hij Een Ander Heeft? Blijf Sociaal Actief!

Als je partner er vandoor gaat met een ander tijdens jullie relatie voel je je verraden en je bent boos en verdrietig. De persoon met wie jij gelukkig was en met wie je gelukkig wilde blijven vond jouw niet goed genoeg en zocht het geluk bij iemand anders. Vaak heb je het gevoel dat het allemaal een vergissing kan zijn van je ex. Vooral als je een lange relatie met je partner hebt gehad zul je hopen dat je ex uiteindelijk spijt krijgt van zijn beslissing en bij jouw terug zal komen. De vraag is echter;

‘hoe krijg je je ex terug als hij een ander heeft?’

Je kunt vrienden en vriendinnen vragen hoe je dit kunt klaarspelen en proberen hun adviezen in de praktijk te brengen. Waarschijnlijk zullen ze zeggen dat je vooral moet proberen goed voor jezelf te zorgen om je ex te laten zien dat je prima voor jezelf kunt zorgen. Daarnaast kun je ook inspelen op toevallige ontmoetingen met je ex. Laat wel overkomen dat je niet expres hem tegen het lijf loopt! Dat werkt net averechts.

Het is in ieder geval zeker dat er veel verschillende antwoorden zijn op deze kwestie, maar er is echter geen 100% duidelijkheid over wat het beste antwoord is hierop is daar iedere situatie anders is.

Laat merken dat je niet onder de indruk bent van je ex zijn nieuwe relatie. Blijf gewoon verder je ding doen & laat zeker niet uitschijnen dat je er kapot van bent. Blijf sociaal contact zoeken, blijf uitgaan met je vriendinnen en het kan ook geen kwaad om wat te flirten met iemand anders. Dit gaat ongetwijfeld in je ex zijn radar komen en in het beste geval gaat hij tot inkeer komen.

Vaak is het zo dat mannen pas beseffen “wat ze verloren zijn” eenmaal het gevaar er is dat ze het helemaal kwijt gaan geraken. Als jij dus de indruk aan je ex geeft dat hij je wel eens 100% zou kunnen verliezen, wees dan maar niet verbaasd als hij terug contact met je komt zoeken.

Wat moet je vooral doen als je je ex terug wil krijgen?

We geven je hierbij een aantal tips

1. Laat zien dat je goed met de situatie kunt omgaan. Word niet boos of wees niet hysterisch omdat je ex nu eenmal heeft besloten een einde aan de relatie te maken. Als je laat zien dat je de situatie aan kunt, dat je activiteiten onderneemt dan zul je veel aantrekkelijker zijn in de ogen van je ex. Want wees eerlijk: denk je nu echt dat als je probeert medelijden te wekken van je ex dat je ex je aantrekkelijk zal vinden? Natuurlijk niet!

2. Geef je ex en ook vooral jezelf de rust. Door je te ontspannen kun je straks ook veel beter nadenken . Maak een lijstje voor de komende week wat je allemaal wil gaan doen. Denk eraan dat ook al heb je geen zin het toch te doen. Meestal ervaar je en ontdek je de zin pas als je ermee bezig bent. Als jij je ex met rust kunt laten geef je hem of haar ook de gelegenheid om je te missen.

Wat kun je beter vermijden als je je ex terug wil krijgen?

1. Stop het stalken! Het is toch vreselijk als je continu gebombardeerd wordt door smsjes of whatsapp berichten? Verplaats jezelf maar eens in de schoenen van je ex. Je wordt er doodongelukkig van. Je ex zal alleen maar denken “ik word gek van haar/hem. Ze/Hij kan ook echt niet zonder mij he?”. Dat geeft je ex een beklemmend gevoel!

2. Medelijden proberen te wekken. We zeiden het net al: dat is echt de verkeerde weg. Probeer ook niet zielig te doen bij de vrienden van je ex. Vooral niet!  Zorg ervoor dat je ex onder geen enkel beding te horen krijgt dat jij in een hoekje zit te kniezen. De eerste paar dagen mag je heus best huilen, maar blijf er niet in hangen.

3. Je ex jaloers maken door een relatie aan te gaan met een ander. Je ex zal een hele verkeerde indruk van je krijgen en het vertrouwen zal steeds minder worden. Je dwingt op die manier geen respect af bij je ex. Wil je je ex echt terugwinnen dan kun je nog altijd het online coachingprogramma “Van Breuk Tot Doorbraak”  volgen, of het ebook “Win Hem/Haar Terug”  lezen, of de gratis videotraining volgen!

Hoe Krijg Je Je Ex Terug Als Hij Een Ander Heeft? Blijf Sociaal Actief! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties