Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Hoe krijg je je ex terug? Met Michelle vd Berghe!

Het maakt niet uit hoe je je ex bent kwijtgeraakt, het doet in alle gevallen erg veel pijn. Je vraagt je af wanneer het mis is gegaan, maar je kunt je niet een bepaald moment voor de geest halen. Het is een wanhopig gevoel om iemand zo graag te willen, maar iemand niet bij je te kunnen houden. Gelukkig is er een methode die ervoor kan zorgen dat je je ex terugwint. Met deze tips zal de kans dat je je ex weer terugwint aanzienlijk stijgen. Het is echter wel belangrijk om je aan de tips te houden. Kom nu in actie om je ex weer terug te winnen!

Win je ex terug!

In het begin is het vooral afzien. Het is namelijk de bedoeling om je ex een tijdje rust te geven. Hier moet je op een zo comfortabel mogelijke manier doorheen zien te komen. Dit kun je doen door jezelf af te leiden. Ga vooral niet de hele dag in bed doorbrengen.

Door dit te doen kom je in een negatieve spiraal terecht, waardoor je je alleen maar ellendiger gaat voelen. Blijf de dagelijkse activiteiten doen. Zorg ervoor dat je genoeg boodschappen in huis hebt en ga naar je werk of studie. Door deze activiteiten te blijven doen merk je dat het leven ook doorgaat zonder je ex. Het zal erg lastig zijn, maar het zorgt er wel voor dat je niet de hele dag aan je ex blijft denken.

Wanneer je een baan hebt of studeert, kan je aan je collega’s laten weten dat je niet zo lekker in je vel zit. Iedereen heeft wel een keer een gebroken hart meegemaakt en ze zullen begrijpen dat je minder productief bent dan normaal. Daarnaast krijg je waarschijnlijk hun ervaringen te horen en zo krijg je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Tips om je ex terug te winnen

In het weekend kun je het beste leuke dingen blijven doen. Let er alleen wel op dat je niet teveel foute aandacht geeft aan andere mensen. Het kan fijn zijn als mensen met je flirten, maar houd je doel voor ogen. Je wilt je ex weer terug en niet een mogelijke nieuwe partner.

Met andere mensen flirten en/of mee naar huis gaan, kan het proces van het terugwinnen van je ex tegenwerken. Maak vooral plezier met je vrienden of familie, zij zijn de mensen die jou in dit zware proces steunen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties