• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Krijg Je Je Ex Terug Na Een Breuk?

Hoe Krijg Je Je Ex Terug Na Een Breuk

Liefde is een universeel onderwerp, het treft iedereen. Het is dus waarschijnlijk dat ook jij een keer te maken krijgt met een gebroken hart. Meestal ben je dan nog niet helemaal over je verliefdheid heen en wil je de liefde van je leven nog terugwinnen. Hierbij moet je echter wel oppassen en vooral niet overgevoelig en impulsief te werk gaan. Dit artikel zal jou daarbij proberen te helpen!

Je Ex Terug Na Een Breuk – Tip #1: Zet alles op een rijtje

De meeste nuchtere mensen krijgen het voor elkaar om tijdens liefdesverdriet paniekerig te handelen en worden wanhopig. Geef hier echter niet aan toe! Het smeken om terug te komen zal je ex alleen maar verder van je wegjagen! Het wegdrinken van je verdriet, om vervolgens gemene of domme dingen te zeggen, zal net zo min helpen. Zo zijn er vele voorbeelden te bedenken van mensen die de controle over zichzelf verliezen en de liefde van hun leven écht kwijt raken.

Nee, na een hartbreuk is het het belangrijkst om een periode van stilte in te lassen tussen jou en je ex. Je zal je ex missen en dagelijks willen spreken, maar ook aan die drang mag je niet toegeven. Immers, je bent een emotioneel wrak en zal dingen doen waar je later spijt van krijgt. Ga vooral geen uitgestippelde plannetjes bedenken om je ex op de verkeerde manieren terug te winnen.

Neem geen wraak, probeer je ex niet jaloers te maken, en bovenal: gedraag je niet als een stalker! Terwijl je verdrietig ben, zul je waarschijnlijk denken dat dit wél goede strategieën zijn om je ex terug te winnen, maar niets is minder waar. Deze tips zijn betere strategieën om te volgen.

Beslis voor jezelf hoelang je een periode van stilte aanhoudt. Dit verschilt natuurlijk voor ieder mens en er is dus geen regel aan te geven waar je je aan moet houden. Het belangrijkste is is dat je weer helder kunt nadenken en objectief naar jullie voormalige relatie kunt kijken. Pas als je met je gezonde verstand, zonder spontane tranen en paniekerige gedachten, kunt nadenken over je ex is het tijd voor de volgende stap.

Ex terug tip #2: De relatie nieuw leven inblazen

Je hebt alles op een rijtje gezet. Als het goed is, weet je nu ook wat je wilt. Waarschijnlijk zal je onverminderd graag het nog een keer met je ex willen proberen (Je bent immers toch echt op hem of haar gevallen ooit!). Het is nu dus de hoogste tijd om weer contact te zoeken met je ex. ‘Voorzichtig’ is hierbij het sleutelwoord, want de wonden zullen nog vers aanvoelen.

Gebruik het eerste contact om te polsen wat de mogelijkheden zijn voor in de toekomst, maar zet er vooral niet te veel druk achter. Houdt het eerste contact luchtig, want in het begin hoeft er maar één ding verkeerd te zijn en ben je je ex misschien voorgoed kwijt. Houd het ook voor jezelf op afstand: het heeft geen zin om je luchtig op te stellen, wanneer je toch stiekem nog paniekerig verliefd ben op die persoon en er uiteindelijk toch aan toegeeft iets verkeerd te zeggen en/of te doen. En ja, dat is onvermijdelijk in dat geval!

Na deze tips zullen het contact hopelijk weer goed zijn en vertrouwd aanvoelen. Je kunt nu afwachten totdat je ex een voorstel maakt om het opnieuw te proberen, of je kunt de stoute schoenen aantrekken en zelf een poging doen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG