HOE KRIJG JE JE EX TERUG – Ontdek Het Hier!

Hoe krijg je je ex terug? Een goede vraag als je relatie net is stukgelopen en je bent het daar toch niet mee eens. Misschien is je geliefde weggelopen of heb je er zelf een punt achter gezet. En dan is er nu spijt dat overheerst. Probeer het toch maar positief in te zien, want een poosje afkoelen is zo erg nog niet. Je bent nu natuurlijk wel in de gelegenheid om de boel eens goed op een rijtje te zetten. Wat vind je zo leuk aan je ex? Waarom ging het uiteindelijk mis? En het belangrijkste; Hoe krijg je je ex terug?

Begin maar gewoon bij jezelf, en ga vooral niet bij de pakken neerzitten. Jezelf goed verzorgen, een nieuw geurtje, een bezoekje aan de kapper, en goede passende kleding. Kom je je ex dan onverwacht tegen, dan zit het met je uiterlijke verschijning in ieder geval goed. Ontspan jezelf, probeer je zeker te voelen en ga eens een avond uit met een neutraal persoon uit jullie gezamenlijke vriendenkring. Even rustig praten, en vooral niet gaan klagen over je ex. Het is zelfs beter om het onderwerp te vermijden, al zal dat misschien niet lukken.

Hoe krijg je je ex terug door het aanbieden van je excuses?

Heb je een grote fout gemaakt, waarmee je je ex hebt gekwetst? Dan is het belangrijk dat je deze fout toegeeft, en je excuses aanbiedt. Ga niet bellen, maar bedenk iets waarmee je op een originele manier je excuses kunt overbrengen. Een mooie bos bloemen met een kaartje? Een verrassingsontbijt? Een grote SORRY kaart met een lieve tekst? Je zult zelf wel weten wat het beste past om de fout te herstellen. Excuses zijn belangrijk, want een gemaakte fout moet niet tussen jullie in blijven staan. Overdrijf hier niet in. Het moet helemaal niet overkomen alsof je jouw ex wilt terugkopen.

Nu excuses zijn gemaakt kun je beginnen met een plan van aanpak. Het resultaat is natuurlijk nooit te voorspellen, maar enige regie in het verloop is wel prettig. Probeer via je gezamenlijke vriendenkring op een onopvallende manier bij je ex in de buurt te komen. Kom je je ex ‘toevallig’ tegen, laat dan even merken dat je hem of haar hebt gezien. Een knikje, een knipoog of een hand opsteken volstaat prima. Ga in geen geval volgen, stalken of bellen. Gedraag je zelfverzekerd en vriendelijk en praat altijd respectvol over je ex.

Hoe krijg je ex terug door hem of haar te verrassen?

Ieder mens heeft zijn bijzonderheden en gelukkig hoef je niet meer te gissen naar die van je ex. Favoriete bezigheden, hobby’s en liefhebberijen zijn al bekend, dus daar kun je mooi gebruik van maken. Een boek dat net uitkomt? Een concert dat misschien wel snel is uitverkocht, of een toevallig gekregen kortingsbon? Je weet best waar je je ex een plezier mee kunt doen. Wil je je ex terugwinnen, dan verras je hem of haar onverwacht met iets leuks. Wees wel zo slim om niets terug te verwachten.

Zeer waarschijnlijk heb je nu wel de aandacht van je ex partner. Het ultieme moment om de boel een beetje te prikkelen door onverwachts iets leuks te gaan doen. Let even op! Iets leuks zonder je ex, dus met mensen uit je vrienden- of familiekring. Dit kan van alles zijn, zolang het maar iets is wat je ex ook wel leuk zou vinden. De wandelvierdaagse lopen? Of een lang weekend gaan skiën. Een mooi concert? Als je ex eigenlijk wel mee had gewild is je plan dubbel en dwars geslaagd.

Hoe je ex terugwinnen door hulp aan te bieden en te vragen om aandacht

Na deze leuke activiteit is het wel tijd voor een evaluatie. Neem een neutrale vriend of vriendin in vertrouwen, en vraag eens voorzichtig hoe het met je ex gaat. Toon jezelf bezorgd en laat weten dat je indien nodig altijd beschikbaar bent voor hulp. Vast en zeker weet je wel iets te verzinnen waarbij je ex jou hulp zou kunnen gebruiken. Praat vriendelijk en respectvol over je ex, en maak melding van zijn of haar positieve eigenschappen. Aan het einde van het gesprek vertel je dat je je ex best wel mist.

Dit gesprek moet even sudderen, en het kan een paar dagen duren voordat jouw vraag om aandacht en liefde begint door te dringen bij je ex. Duurt het je te lang, dan kun je er eventueel een telefoontje of een leuke attentie aan wagen. Aan de reactie van je ex partner merk je dan al snel of de liefde weer begint op te bloeien. De moeite die je hebt gedaan is vast niet voor niets geweest. Misschien heeft het nog tijd nodig en zijn er nog bijzonderheden die je moet uitpraten. Hoe krijg je ex terug is nu niet langer meer een vraag maar iets om aan te werken.

Misschien is dit artikel ook nog interessant voor je:

Je ex terugkrijgen: de Do’s and the Don’ts

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG