Hoe krijg je ex terug? Enkele praktische tips!

Je relatie is uitgegaan, misschien onverwachts en misschien heb je het al een tijdje aan zien komen. In ieder geval is het ontzettend balen. Je hebt met je ex partner dingen meegemaakt die je niet zo makkelijk met andere kan delen, en hij of zij was waarschijnlijk een groot deel van je leven. Je kunt je bij de hele situatie neerleggen, of je kunt vechten voor je relatie. Lees vooral verder want in dit stukje lees je enkele fantastische tips om je ex terug te winnen!

Rekening houden met verschillende situaties

Je hoort vaak dat stelletjes die zo verliefd op elkaar waren, op zo’n manier naar elkaar toe gegroeid zijn dat ze een broer en zus verhouding hebben. Dit is eigenlijk wel een van de meest voorkomende redenen waarom een relatie uit gaat. Het is een lastige situatie omdat je vaak niet door hebt dat dit er aan zit te komen. Je hebt namelijk geen ruzie met je partner, en jullie gaan verder goed met elkaar om. Maar in dit geval mist de vonk! Een van de belangrijkste tips om je ex terug te krijgen is dan ook:

je moet er alles aan gaan doen om de spanning van toen weer terug te krijgen in je relatie.

Jullie moeten elkaar weer aantrekkelijk vinden, en anders gaan zien. Het lijkt een moeilijke opgave en dat is het misschien ook wel, maar in mijn boeken en coachingprogramma ontdek je hoe je dit het beste kunt aanpakken!. En dit kan best even duren, je moet namelijk alle twee een bepaalde knop omzetten. Soms help het om even naar een andere en nieuwe omgeving te gaan. Zoek iets wat jullie allebei leuk vinden, en ontdek nieuwe dingen.

Omgaan met jaloezie

Jaloezie is ook een ontzettend grote valkuil in een relatie. Een klein beetje jaloezie is gezond, maar als je je partner constant aan het controleren bent, kan dat een fatale fout voor je relatie zijn. Je geeft zo je partner het gevoel dat jij hem niet vertrouwd, en ook geef je hem of haar een benauwend gevoel.

>>> Lees ook hier het artikel ‘relatieproblemen door jaloezie’

Meestal wordt hier juist een tegenreactie opgegeven, je partner zal zich vaak tegen je af gaan zetten. Hij of zij wil natuurlijk niet de hele tijd gecontroleerd te worden, logisch want dat wil niemand. Hier komen we weer terug bij een goede tip om terug bij je ex te komen, probeer je partner een beetje los te laten. Laat zien dat je vertrouwen hebt, en geef hem of haar de ruimte. Het is eigenlijk zo simpel, maar het is een fout die heel veel mensen maken in hun relatie.

Investeren in je relatie

Ook hangt je relatie heel erg af van de tijd en energie die jullie er zelf in steken. Er wordt vaak gezegd dat liefde er gewoon is en je er niet aan hoeft te werken. Maar niets is minder waar. Aandacht voor elkaar blijven hebben is uiterst belangrijk. Blijf naar elkaar luisteren en trek er samen op uit. Dit zorgt ervoor dat jullie relatie fris blijft, en je niet in een saaie sleur terecht komt.

Speel samen af een toe eens een leuk spel. Dat kan van alles zijn natuurlijk, als het maar sfeervol is en er leuke gesprekken op gang komen. Af en toe je partner eens verwennen met een lekker etentje buiten de deur kan ook wonderen doen.

Zie je partner in ieder geval nooit als vanzelfsprekend. Dit is wat vaak gebeurd bij koppels. Na enige tijd zien ze niet meer waarom ze toen ooit voor elkaar gekozen hebben en hoe fantastisch dat toen was.

Uit de sleur en gewoontes komen is eigenlijk het lastigste in een relatie. Het gebeurt ook sneller dan je denkt. Waardering blijven tonen voor elkaar is iets wat men helaas snel vergeet. Probeer de tips toe te passen, en ga met vertrouwen en nieuwe dromen je relatie weer in!

>> Meer tips om je ex terug te krijgen vind je in deze uitgebreide special “Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug”

>> Inschrijven voor de gratis ex terug training (11-delige videoserie) en het ontvangen van het nr 1 geheim rapport doe je door hier te klikken of door je in te schrijven in het formulier hieronder

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG