HOE KRIJG JE JE EX TERUG TIPS!

Hoe krijg je ex terug? Ontdek in dit artikel enkele praktische tips! Je relatie is uitgegaan, misschien onverwachts en misschien heb je het al een tijdje aan zien komen. In ieder geval is het ontzettend balen. Je hebt met je ex partner dingen meegemaakt die je niet zo makkelijk met andere kan delen, en hij of zij was waarschijnlijk een groot deel van je leven. Je kunt je bij de hele situatie neerleggen, of je kunt vechten voor je relatie. Lees vooral verder want in dit stukje lees je enkele fantastische tips om je ex terug te winnen!

Hoe Krijg Je Je Ex Terug Tips? Houdt Rekening Met Verschillende Situaties!

Je hoort vaak dat stelletjes die zo verliefd op elkaar waren, op zo’n manier naar elkaar toe gegroeid zijn dat ze een broer en zus verhouding hebben. Dit is eigenlijk wel een van de meest voorkomende redenen waarom een relatie uit gaat. Dit is een lastige situatie omdat je vaak niet door hebt dat dit er aan zit te komen. Je hebt namelijk geen ruzie met je partner, en jullie gaan verder goed met elkaar om. Maar in dit geval mist de vonk! Een van de belangrijkste tips om je ex terug te krijgen is dan ook:  je moet er alles aan gaan doen om de spanning van toen weer terug te krijgen in je relatie.

Jullie moeten elkaar weer aantrekkelijk vinden, en anders gaan zien. Het lijkt een moeilijke opgave en dat is het misschien ook wel, maar in mijn boeken en coachingprogramma ontdek je hoe je dit het beste kunt aanpakken!. En dit kan best even duren, je moet namelijk alle twee een bepaalde knop omzetten. Soms help het om even naar een andere en nieuwe omgeving te gaan. Zoek iets wat jullie allebei leuk vinden, en ontdek nieuwe dingen.

Jaloezie is ook een ontzettend grote valkuil in een relatie. Een klein beetje jaloezie is gezond, maar als je je partner constant aan het controleren bent, kan dat een fatale fout voor je relatie zijn. Je geeft zo je partner het gevoel dat jij hem niet vertrouwd, en ook geef je hem of haar een benauwend gevoel. Meestal wordt hier juist een tegenreactie opgegeven, je partner zal zich vaak tegen je af gaan zetten. Hij of zij wil natuurlijk niet de hele tijd gecontroleerd te worden, logisch want dat wil niemand. Hier komen we weer terug bij een goede tip om terug bij je ex te komen, probeer je partner een beetje los te laten. Laat zien dat je vertrouwen hebt, en geef hem of haar de ruimte. Het is eigenlijk zo simpel, maar het is een fout die heel veel mensen maken in hun relatie.

Dan hangt je relatie heel erg af van de tijd en energie die jullie er zelf in steken. Er wordt vaak gezegd dat liefde er gewoon is en je er niet aan hoeft te werken. Maar niets is minder waar. Je moet aandacht voor elkaar blijven hebben, je moet naar elkaar luisteren en je moet er af en toe samen op uit gaan. Dit zorgt ervoor dat jullie relatie fris blijft, en je niet in een saaie sleur terecht komt.

Koop af en toe een leuk romantisch spel om samen te spelen, ga lekker uit eten of als het kan een weekendje weg naar een romantische plek. Ook moet je proberen je partner niet voor vanzelfsprekend te gaan zien. Dit is misschien best lastig omdat dit sneller gebeurd dan je denkt, maar het is wel ontzettend belangrijk dat je blijft waarderen wat je hebt. Probeer de tips toe te passen, en ga met een goed gevoel jullie relatie weer in!

HOE KRIJG JE JE EX TERUG TIPS! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties