Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Krijg Je Je Ex Uit Je Hoofd? Pas Deze Tips Toe!

Het merendeel van de bevolking krijgt er op een zeker punt mee te maken, je grote liefde maakt een einde aan jullie relatie en jij blijft alleen achter met liefdesverdriet. Je kunt je op dat moment verstoppen in je bed, maar je kan er ook voor zorgen dat je je ex terugkrijgt. Dat kan tijd kosten en in die tussentijd moet je ervoor zorgen dat je genoeg afleiding hebt. Dus hoe krijg je je ex uit je hoofd?

Hoe krijg je je ex uit je hoofd? Enkele tips!

Een antwoord op de vraag hoe jij je ex uit je hoofd kunt krijgen is vrij simpel te beantwoorden. Ga sporten! Dat is niet alleen een effectieve manier, maar ook een erg gezonde manier! Bovendien kan je tijdens het sporten in de rondte kijken en zie je genoeg leuke mensen om je heen.

Wie niet van sporten houdt kan natuurlijk ook gaan afspreken met vrienden. Het is moeilijker om je ex uit je hoofd te krijgen als je alleen bent. Spreek met je vrienden af dat je het niet over je ex gaat hebben, of bijvoorbeeld maximaal drie keer de naam van je ex mag noemen.

Een goede activiteit om met je vrienden te ondernemen is om naar de bioscoop te gaan. Daar kan je je focussen op de film, waardoor je goed afgeleid wordt. Daarna nog een drankje drinken in een kroeg, zorg er in ieder geval voor dat je het gezellig hebt!

Wat juist niet doen…

Ga vooral niet je ex op sociale netwerksites stalken. Je wordt er niet vrolijk van als je ziet wat je ex allemaal onderneemt. Bovendien komt iemands leven op sociale netwerksites vaak rooskleuriger over dan het is.

Vaak posten mensen alle positieve dingen en laten ze hun negatieve gevoelens achterwege. Het zegt dus helemaal niks als je ex vrolijk overkomt op internet! Ook moet je diegene niet vaak gaan bellen, dan voelt je ex zich overweldigd.

Zorg ervoor dat je niet afhankelijk over komt. Laat zien dat je ook een leven hebt zonder je ex. Je moet ervoor zorgen dat je ex je gaat missen en merkt dat het leven veel leuker is met jou.

Je ex terugwinnen?

Die optie bestaat natuurlijk ook nog altijd! Je ex terugwinnen kan op verschillende manieren. Ik (Marjolein (auteursnaam Michelle)) ben hierin gespecialiseerd en heb door de jaren heen al meer dan duizenden personen geholpen. Een eerste stap die je moet zetten is hieronder het gratis rapport downloaden en dan ben je alvast een stapje dichter bij je ex!

Doe het nu!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG