• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kun Je Je Ex Vergeten? Zoek Afleiding!

Als je samen met iemand je leven deelt, is deze persoon een groot gedeelte van je dagelijks leven. Natuurlijk zijn er ook dingen die je zonder elkaar doet, zoals werk of hobby’s. Maar meestal zullen jullie daarnaast ook heel veel dingen samen doen en ook een gezamenlijk sociaal leven hebben. Maar als je relatie over gaat, valt dit gezamenlijke deel dus ook weg. Dit kan een breuk extra moeilijk maken, zeker als jullie heel plotseling en onverwachts uit elkaar gaan. Als je wilt dat je ex jou niet vergeet, kun je je ex jaloers maken.

Wil je je ex vergeten of wil je je ex jaloers maken?

Als jij degene bent die de relatie heeft verbroken, zul je je ex waarschijnlijk zo snel mogelijk willen proberen te vergeten. Maar als jij degene bent die gedumpt is en eigenlijk niet wil dat de relatie over is, zul je je ex terug willen. Dit zou je kunnen doen dor je ex jaloers te maken.

Je ex vergeten

Je ex vergeten zal niet makkelijk zijn. Juist omdat hij of zij zo’n groot deel heeft uitgemaakt van je dagelijks leven. Ook al ben jij degene die de relatie heeft beëindigd dan wil dit nog niet zeggen dat je je ex niet mist. Afleiding zoeken is een goede manier om je ex te vergeten. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf goed voor ogen houdt waarom je de relatie ook alweer wilde beëindigen. Soms kunnen ineens alleen de fijne dingen die jullie samen deelden gaan overheersen. Verlies dus ook niet uit het oog waarom het mis is gegaan.

Je ex jaloers maken

Maar wat als je je ex niet wilt vergeten, maar juist terug wil. Dan kun je ervoor kiezen om je ex jaloers te maken zodat je ex misschien gaat beseffen wat hij of zij mist. Jij kent je ex het beste, dus je zult zelf ook het beste in kunnen schatten hoe je hem of haar jaloers kunt maken. Dit kan zijn door gewoon heel veel plezier te gaan maken en net doen of de breuk je niets doet. Of misschien juist heel snel een ander aan de haak te slaan en hem of haar hiermee proberen te raken. Ben jezelf er wel bewust van dat dit ook een averechts effect kan hebben natuurlijk.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG