2

Hoe Laat Je Je Ex Spijt Krijgen? Haal Het Beste Uit Jezelf Naar Boven!

Hoe laat je je ex spijt krijgen? Tot voor kort, toen we nog blij samen waren, hield ik het niet voor mogelijk dat deze vraag nu al in me op zou komen. Op dat moment dacht ik nog dat alles koek en ei was tussen ons. Niets leek er op dat het mis zou gaan. Maar dat wat ik niet had durven vrezen gebeurde toch.

Onze breuk

Het is alweer een paar weken geleden toen ik mijn ex betrapte met een ander. Dat deed zeker veel pijn. Eerst ontkende mijn ex nog, maar later bleek dat echt geen zin meer te hebben. Uiteindelijk bleken ze al een behoorlijke tijd wat met elkaar te hebben. Voor mij was het zo helder ons glas. Nu konden we niet samen verder. Hoe moeilijk het ook was. Eigenlijk had ik er nooit over nagedacht wat ik zou doen, maar toch was ik er al snel uit. Het was tijd mijn ex het huis uit te zetten. Zo geschiedde.

Waarom de vraag: Hoe laat je je ex spijt krijgen?

Naast verdrietig om alles wat er gebeurd is ben ik ook vooral boos om het hele verhaal. Mijn vertrouwen is kapot. Ik ben dan niet iemand die met borden gaat smijten. Hoe laat je je ex spijt krijgen? Dat wat ik me dan af vraag. Het is iets waar ik me op zo’n moment helemaal op kan sorten om mijn gevoelens te verwerken. Ik laat me toch zeker niet klein krijgen?

Hoe laat je je ex spijt krijgen?

De grote vraag ik natuurlijk wat mijn plan van aanpak is. Ik wil mijn ex laten zien dat het goed met me gaat. Daarom doe ik veel leuke dingen, werk ik hard en zorg ik goed voor mezelf. Stiekem hou ik goed in de gaten waar mijn voormalige geliefde woont. Ook het huis van mij ex is bekend terrein voor mij. Dat is vooral zodat ik er regelmatig even in mijn beste kleding en met mijn mooiste glimlach langs kan lopen zonder om te kijken in de hoop gezien te worden.

Dit is zeker iets waar ik meer door ga. Het voelt goed. Het is mijn manier van een soort wraak nemen. Hoe laat je je ex spijt krijgen? Dat is voor mij niet gewoon een vraag, maar echt een missie geworden. Ik heb er een groot vertrouwen in dat die missie wel zal slagen. Wie het laatst lacht, lacht het best.

Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG