• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Laat Je Je Ex Spijt Krijgen? Haal Het Beste Uit Jezelf Naar Boven!

Hoe laat je je ex spijt krijgen? Tot voor kort, toen we nog blij samen waren, hield ik het niet voor mogelijk dat deze vraag nu al in me op zou komen. Op dat moment dacht ik nog dat alles koek en ei was tussen ons. Niets leek er op dat het mis zou gaan. Maar dat wat ik niet had durven vrezen gebeurde toch.

Onze breuk

Het is alweer een paar weken geleden toen ik mijn ex betrapte met een ander. Dat deed zeker veel pijn. Eerst ontkende mijn ex nog, maar later bleek dat echt geen zin meer te hebben. Uiteindelijk bleken ze al een behoorlijke tijd wat met elkaar te hebben. Voor mij was het zo helder ons glas. Nu konden we niet samen verder. Hoe moeilijk het ook was. Eigenlijk had ik er nooit over nagedacht wat ik zou doen, maar toch was ik er al snel uit. Het was tijd mijn ex het huis uit te zetten. Zo geschiedde.

Waarom de vraag: Hoe laat je je ex spijt krijgen?

Naast verdrietig om alles wat er gebeurd is ben ik ook vooral boos om het hele verhaal. Mijn vertrouwen is kapot. Ik ben dan niet iemand die met borden gaat smijten. Hoe laat je je ex spijt krijgen? Dat wat ik me dan af vraag. Het is iets waar ik me op zo’n moment helemaal op kan sorten om mijn gevoelens te verwerken. Ik laat me toch zeker niet klein krijgen?

Hoe laat je je ex spijt krijgen?

De grote vraag ik natuurlijk wat mijn plan van aanpak is. Ik wil mijn ex laten zien dat het goed met me gaat. Daarom doe ik veel leuke dingen, werk ik hard en zorg ik goed voor mezelf. Stiekem hou ik goed in de gaten waar mijn voormalige geliefde woont. Ook het huis van mij ex is bekend terrein voor mij. Dat is vooral zodat ik er regelmatig even in mijn beste kleding en met mijn mooiste glimlach langs kan lopen zonder om te kijken in de hoop gezien te worden.

Dit is zeker iets waar ik meer door ga. Het voelt goed. Het is mijn manier van een soort wraak nemen. Hoe laat je je ex spijt krijgen? Dat is voor mij niet gewoon een vraag, maar echt een missie geworden. Ik heb er een groot vertrouwen in dat die missie wel zal slagen. Wie het laatst lacht, lacht het best.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Hoi ik heb nu al n maand de relatie met mijn vriendin uit ik wil haar terug ik weet niet hoe lang ik haar rust moet geven ze mij laat weten dat ze nog altijd van me houd wat moet ik doen

    1. Beste Monique, in ieder geval zorg je ervoor dat je niet gaat zitten kniezen, maar dat je dingen onderneemt die je sterker maken, dat je een betere versie wordt van jezelf. Een maand is eigenlijk helemaal niet lang. Volg de stappen in de artikelen of zoals in mijn Ebook Win Hem Terug. Je zult je mentaal ook veel beter en sterker voelen. Er valt nog veel meer te vertellen, maar dat voert hier te ver. Lees de artikelen op de website en ga ermee aan de slag! Neem niet te vroeg contact met haar op. Hartelijke groet, Michelle

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG