1

Hoe Lang Je Ex Met Rust Laten? Pas De 30 Dagen Regel Toe!

Wanneer je partner en jij uit elkaar gaan is dat meestal een erg verdrietige gebeurtenis. Iemand met wie je leef en leed hebt gedeeld en dagelijks aan de ontbijttafel zat is opeens uit je leven verdwenen. Misschien kwam de breuk onverwachts, maar het kan ook dat je relatie al langere tijd niet zo lekker meer liep. Extra vervelend is het als jij of je partner de relatie verbreekt omdat er een ander in het spel is.

Als je partner is vreemdgegaan dan wil je hem waarschijnlijk nooit meer zien en overheersen vooral gevoelens van woede. Toch moeten er dingen worden geregeld en de inboedel zal moeten worden verdeeld. De vraag is hoe lang je best je ex met rust kunt laten na de breuk. Nadat je relatie is uitgegaan zal het voor in iedere situatie verschillend zijn. Het is vooral afhankelijk van de manier waarop jullie uit elkaar zijn gegaan en de redenen ervoor.

Voor veel exen is het lastig om in te schatten hoe lang je ex met rust laten na de breuk, maar misschien zou je voorzichtig kunnen polsen binnen de vriendenkring van je ex. Je kunt informeren hoe het met je ex gaat en vervolgens bedenken of de tijd al rijp is om de confrontatie aan te gaan. Indien jij zelf de relatie hebt verbroken of degene was die vreemdging dan dien je natuurlijk extra voorzichtig te zijn wanneer je contact zoekt met je ex.

Jij bent zelf weliswaar misschien weer gelukkig met een nieuwe partner, maar je ex is waarschijnlijk nog steeds erg verdrietig over het verbreken van jullie relatie en hetgeen jij hebt gedaan. Je voormalig partner is iemand van wie je ooit veel hebt gehouden en daarom moet je proberen verder verdriet en narigheden zoveel mogelijk te beperken.

Als je een goede band had met de familie of naaste vrienden van je ex dan kun je misschien bij hen informeren hoe het gaat en vragen hoe lang je ex met rust laten volgens hen het beste is. Het kan zijn dat je ex maanden nodig heeft voor hij/zij toe is aan een confrontatie maar misschien is het tegendeel waar en is er juist veel behoefte aan een gesprek en het zo snel mogelijk afhandelen van bepaalde zaken. Kortom; Hoe lang je ex met rust laten is afhankelijk van veel factoren en daarom is het voor elke relatie en situatie anders.

 30 Dagen Regel!

In mijn boek & coachingprogramma dat je terugvindt in het liefdesverdrietacademie, spreek ik vaak over een rustperiode van minstens 30 dagen wanneer jij je ex terug wilt. In deze rustperiode moet je ervoor zorgen dat je je zowel mentaal en fysisch helemaal top voelt zodat je stevig in je schoenen staat wanneer je een verzoeningspoging gaat ondernemen.

Mijn advies is dan ook om zeker eens een kijkje te gaan nemen in onze academie, waar al reeds duizenden studenten door de technieken en adviezen met succes hun relatie hebben weten te herstellen.

Klik hier om een reactie achter te laten 1 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG