Hoe omgaan met liefdesverdriet – hier de 5 supertips

Hoe omgaan met liefdesverdriet

Hoe omgaan met liefdesverdriet als je partner de relatie heeft verbroken. De overgrote meerderheid van de mensen weten niet goed hoe ze hun liefdesverdriet moeten verwerken. Wel in onderstaande video geeft Michelle 5 krachtige tips om goed met je liefdesverdriet om te gaan!

(lees hieronder de transcriptie van de video)

Je hebt last van liefdesverdriet, spijtgevoelens en je wil er het liefst vanaf en je weer gelukkig voelen?

In deze video zal ik je wat concrete tips geven wat je kunt doen als je je zo ellendig voelt.

En natuurlijk kun je ook nog mijn andere videos bekijken.

Hoe omgaan met liefdesverdriet : pas op voor de vicieuze cirkel

Liefdesverdriet, wat moet je ermee. Je huilt de hele dag en wellicht ook ’s nachts en als je niet oppast kun je erin verdrinken en depressief worden. Je kunt ook heel gemakkelijk in een vicieuze cirkel raken en het gevoel hebben er niet meer uit te komen.

Natuurlijk kun je niet bepalen wat je overkomt, alhoewel je in zekere mate ook daarin een verantwoordelijkheid hebt, maar nu gaat het erom hoe je ermee omgaat. hoe omgaan met liefdesverdriet

Houd deze zin in gedachten als je weer eens wilt verdrinken in zelfmedelijden, want dat is het eigenlijk. Je vindt jezelf zielig als je lijdt aan liefdesverdriet en diep van binnen hoop je dat je ex je zal troosten.

Bedenk echter dat het een proces is waar je echt doorheen zult moeten. Maar verdrietig zijn of erin blijven hangen, zijn twee verschillende dingen. Neem en houd het heft dus in eigen hand. Jij bent degene die ermee moet dealen, die ermee om moet leren gaan. Doe dat dan ook door hierin een besluit te nemen.

Dat je het zelf moet doen, wil niet zeggen dat alles dan ook maar alleen moet doen. Juist niet eigenlijk, maar gebruik van je vrienden en familie die je kunnen opvrolijken en ongetwijfeld juist graag willen helpen en bijstaan.

Last van liefdesverdriet? Zoek het juiste gezelschap!

Als je last hebt van liefdesverdriet voel je je vaak ook onzeker voelen over jezelf. Wat helpt er dan beter dan in het gezelschap te zijn van mensen die dichtbij je staan en van je houden. Die jou kunnen vertellen wat er zo geweldig aan jou is als je dat zelf even niet meer weet. Die samen met jou kunnen huilen als je je verdrietig voelt, maar ook weer samen met je lachen als je dat kunt.

Dan hier wat concrete tips zodat je je vanaf vandaag al wat beter kunt voelen

Omdat ieder mens natuurlijk verschillend is en anders met zaken omgaat, zullen niet alle tips voor iedereen werken. Haal daarom de tips eruit die voor jou kunnen helpen.

Ten eerste verwen jezelf eens lekker, bijvoorbeeld met een heerlijk bad, een maskertje en daarna een goede film op de bank.

Maak gebruik van je sociale netwerk en ga iets bijzonders doen wat je al heel lang niet hebt gedaan, of gewoon lekker op stap of andere gezellige dingen doen met je familie en vrienden.

Maak een lijstje met voordelen van het feit dat je weer vrijgezel bent, want ook daar zitten positieve kanten in

Zorg dat je je ex niet continu tegenkomt, anders zal het moeilijk worden om het goed en helemaal af te sluiten. Dus probeer niet naar de straat of omgeving te gaan waar hij woont

Je wilt beter omgaan met liefdesverdriet? Blijf vooral niet hangen in het verleden, maar kijk naar de toekomst.

Mochten al deze tips niet helpen en krijg je je ex maar niets uit je hoofd? Dan moet je voor jezelf heel goed nagaan wat je wilt. Je zult er vooral voor moeten zorgen dat dat verandert. Dit zal niet makkelijk zijn en je moet je daarom goed afvragen of het echt je ex is die je terug wilt of dat je niet alleen wilt zijn. Anders doe je misschien veel moeite voor niets.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG