Hoe Overleef Je Liefdesverdriet? Afleiding Helpt Je Enorm!

Je geliefde heeft je gedumpt, wat nu? Hoe overleef je liefdesverdriet?

Geef jezelf vooral de tijd. Iedereen maakt het een keer mee en iedereen vindt het een nare ervaring. Neem een paar dagen de tijd om tot jezelf te komen. Kijk een paar leuke films die je al een tijdje wilde zien of pak een goed boek. Zo kun je je focussen op iets anders dan jouw verdriet. Hoe overleef je liefdesverdriet nog meer?

Zoek afleiding!

Krop niet alles op, bel een paar vrienden of vriendinnen op waarbij je je hart kunt luchten. Na een paar dagen rust is het ook goed om weer naar buiten te gaan. Ga lekker shoppen en koop wat leuks! In zo een periode verdien je dat.

Bovendien kun je een leuke outfit scoren, waarmee je je ex verstelt laat staan. Ook is het een goed moment om te beginnen aan een abonnement op de sportschool. Fitness is een goede manier om je frustraties kwijt te raken en om ondertussen aan een mooi figuur te werken.

Als fitness niks voor jou is kan je ook aan een andere leuke sport beginnen. Zumba of yoga bijvoorbeeld. Het is ook nog eens een leuke en gezonde manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Wat ook kan helpen is naar een kuuroord gaan. Neem een massage en maak gebruik van een sauna. Liefdesverdriet zorgt voor stress. Een kuuroord brengt je weer tot rust.

Hoe overleef je liefdesverdriet: do’s en dont’s

Als je de situatie een beetje hebt verwerkt is het tijd om na te denken over hoe je je ex weer terugkrijgt. Een leuke outfit heb je al thuis hangen, nu nog actie ondernemen. Wees niet opdringerig tegenover je ex. Laat wel regelmatig van je horen, maar kom niet afhankelijk over.

Zelf meteen een nieuwe partner zoeken is ook geen goed idee. Misschien maak je je ex wel jaloers, maar dit zorgt er niet voor dat je ex jou sneller terug wil.

Wat wel een goed idee is, is om aan jezelf te werken. Dat is niet alleen voor jullie relatie goed, maar ook voor jezelf. Zorg er voor dat je sterk in je schoenen staat. Onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid zijn aantrekkelijke eigenschappen.

Ben je op zoek naar nog meer tips over hoe je liefdesverdriet kunt verwerken en hoe je je ex kunt terugwinnen. Neem dan een kijkje in ons liefdesverdrietacademie!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG