Hoe snel vergeet een man een vrouw

Hoe snel een man een vrouw vergeet is uiteraard afhankelijk van de vraag in hoeverre zijn liefde voor haar is geweest, hoe intens de relatie was, maar ook hoe zij zich na de breuk gedraagt.

Mannen hebben in de eerste plaats een hekel aan stalkerige vrouwen, maar zeker ook vrouwen die zich zeer afhankelijk van hen gedragen. Vrouwen die zich volwassen opstellen na de breuk weten ook beter hoe zij hun man weer kunnen benaderen en de communicatie kunnen heropenen.

En met een betere communicatie kan de man opeens zijn ex weer eens in een heel ander daglicht gaan zien.

Een man vergeet snel een vrouw die klaagt en zeurt

Alle hiervoor genoemde redenen kunnen aanleiding zijn dat een man snel een vrouw vergeet. Wat mannen vooral na de relatiebreuk van een vrouw graag zien is dat ze niet in een hoekje gaat zitten kniezen en klagen, maar dat ze open en eerlijk kan zijn en over de fouten die zijn gemaakt kan en wil praten.

Vrouwen die hun ex partner meteen aanvallen bij het eerste gesprek, en alleen nog maar met hun vinger kunnen wijzen naar hun ex man en vol met verwijten zitten, hebben weinig kans dat hun relatie zal herstellen. Op die manier is het voor een man heel makkelijk om een vrouw te vergeten.

Hoe snel een man een vrouw vergeet is ook afhankelijk van zijn karakter

Ook al krijgt zoekt de man na de relatiebreuk veel afleiding om snel zijn ex vrouw te vergeten, en gaat hij veel uit met zijn vrienden, dan nog hoeft dat niet te betekenen dat hij snel een vrouw vergeet.

Het kan allemaal afhankelijk zijn van zijn karakter. Een man die wil uitstralen dat het goed met hem gaat, kan diep van binnen nog veel spijt en verdriet hebben van de breuk, met name als er veel dingen niet zijn uitgesproken. Wat een man aan de buitenkant laat zien hoeft helemaal niet in overeenstemming te zijn met zijn innerlijke gevoelswereld.

Tips voor de vrouw opdat een man haar niet snel vergeet

  • Ook al klinkt het tegenstrijdig: het is beter dat je als vrouw na de breuk een tijdje uit zijn gezichtsveld blijft. Hoe lang die periode het beste kan duren is ook afhankelijk van de ernst van de breuk, maar in de regel is het beter om zeker 30 dagen lang uit zijn gezichtsveld te blijven.
  • Wees niet bang dat hij je snel vergeet, zeker als jullie een innige relatie hebben gehad. Het beste is toch echt als je na die tijd op delicate manier stappen neemt om het contact weer te herstellen. Dit lukt het beste met een hele neutrale korte boodschap door middel van een kort berichtje via sms of whatsapp. Zorg daarbij wel dat je zijn nieuwsgierigheid weet te wekken. Vertel hem dus niet meteen alles wat je ondertussen hebt gedaan en laat hem vooral raden. Mannen zijn dol op de wat mysterieuze vrouw.
  • Je weet als vrouw vast wel hoe hij graag gezien wil worden. Ziet hij zichzelf als iemand die makkelijk is in de omgang, aarzel dan niet zijn ego te strelen en vertel hem dat je dat zo goed vind aan hem.
  • Laat je je van je beste kant zien (goed gekleed en verzorgd) vergeet dan zeker ook niet je glimlach. Vrouwen die glimlachen komen sowieso al zelfverzekerder over. Een vrouw die zeker is van zichzelf heeft een enorme aantrekkingskracht op mannen.

Weet je het veroveringsspel goed te spelen, en daarmee een goede indruk achter te laten op je ex, dan maak je zeker goede kans dat hij je niet snel vergeet. Geen enkele man vergeet snel een vrouw die met respect haar ex benadert.

 

Klik hier om een reactie achter te laten 12 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG