Hoe Vergeet Ik Mijn Ex Vriendin?

Drie jaar lang hadden we een relatie. Mijn ex was een lieve, beetje kleine, maar slanke blonde dame. Ze was mijn eerste relatie. Ik was er van overtuigd dat ze de ware was! Na twee jaar zijn we gaan samen wonen en we deden echt alles samen. Maar toen ging ze vreemd met mijn beste vriend. Ze vertelde het me eerlijk en ze zei dat het haar speet. Twee maanden hebben we allebei ons best gedaan om de relatie te redden. Helaas vertrouwde ik haar helemaal niet meer en ik kon het haar niet vergeven. Ik maakte het dus uit. Mijn hart was gebroken. Een nieuwe relatie zag ik niet meer gebeuren. Ik vroeg me af, hoe vergeet ik mijn ex vriendin?

Kan ik ooit mijn ex vriendin vergeten?

Ik besloot te verhuizen, maar zelfs in een andere stad bleef ik maar aan haar denken. Na twee jaar ontmoette ik een hele leuke lieve meid. Ik werd verliefd, maar ik bleef steeds denken aan mijn ex vriendin. Elke keer als ik samen met mijn nieuwe vriendin was dacht ik weer aan mijn ex vriendin. Zelfs tijdens seks dacht ik aan mijn ex vriendin.

Ik vroeg aan vrienden of zij een antwoord hadden op mijn vraag ‘Hoe vergeet ik mijn ex vriendin?’. En toen kwam ik hier. Het werkte! Ik kreeg allerlei tips. Wat ik bijvoorbeeld geleerd heb is om mijn gevoelens te delen met mijn vrienden, maar vooral met mijn vriendin. Nu, na vier jaar, kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn ex vergeten ben. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe vriendin en onze relatie is erg verbeterd. Mijn ex is nu meer een verhaal geworden dan een gebeurtenis uit mijn leven. Eindelijk!

Ik hoor je denken, ja jij vergeet je ex vriendin maar hoe vergeet ik mijn ex vriendin? Ik voelde me alsof ik ziek was en nu genezen ben. Hoe geweldig je ex ook was, het heeft geen zin om je op haar te blijven focussen. Hoe jij je ex gaat vergeten? Op dezelfde manier! De tips zullen jou ook helpen. Probeer het nu uit en laat je verbazen! Want ook jij kan je ex vriendin vergeten.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG