JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        VOOR MANNEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Hoe versier ik mijn ex?

Vandaag neem ik de tijd om een artikel te schrijven dat wederom weer eerder bedoeld is voor mannen, net als in mijn vorig artikel ” Tips om je ex te verleiden”  gaat het ook hier weer over de versierkunst.

Toch kan het onderwerp ook interessant zijn voor vrouwen, feitelijk iedereen die zichzelf de vraag stelt ‘hoe versier ik mijn ex op een feestje’ kan met de tips die ik ga geven goed uit de voeten.

Let op! De technieken die ik in dit artikel behandel vragen 2 dingen van je:

Dat je een speelse geest hebt en niet al te serieus overkomt
En nog iets anders wat heel belangrijk is: dat je zelfvertrouwen uitstraalt!

Het hebben van zelfvertrouwen en het hebben van een speelse geest zijn 2 zeer belangrijke elementen om uiteindelijk de 3 technieken te kunnen beheersen waarover ik het vandaag ga hebben.

Want het gaat je niet lukken als je het type man bent die de hele dag met een chagrijnig hoofd rond loopt

Maar ook in het andere uiterste geval, als je de clown uithangt en uitstraalt dat er geen land met je te bezeilen valt, zal het je niet lukken om deze technieken onder de knie te krijgen..

Dus heren…de beroemde technieken zijn

  • Het tonen van desinteresse
  • Het uitzenden van gemixte signalen en daarmee het veroorzaken van verwarring
  • Je ex plagen

Ben je er klaar voor? Dan riemen vast, dan kunnen we opstijgen 😉

Hoe versier ik mijn ex : de uitdagende desinteresse

Je weet het nu, het tonen van desinteresse is een van de meest effectieve technieken die je kunt toepassen als je je ex wilt versieren, bijvoorbeeld op een feestje, maar uiteraard voor het verleiden van vrouwen in het algemeen. De effectiviteit is simpelweg ongelooflijk als het maar op een juiste manier wordt toegepast

Als je desinteresse toont voor een vrouw, dan wek je vanzelf twijfels bij haar et vooral ook verwarring.

Anders gezegd: er ontstaat sexuele spanning.

Daarentegen staat wel…

Soms hebben mannen te maken met een ex partner die van nature al flirterig gedrag vertoont naar mannen toe. Vertoon jij opeens onnatuurlijk flirterig gedrag (en je was zo helemaal niet in jullie relatie), dan zul je het zwaar krijgen bij het toepassen van deze techniek.

Het maakt niet uit wat je dan zegt, het zal niet werken.

Je denkt nu misschien ‘ok, game is over’

Maar let op, het is niet helemaal waar wat ik zeg. Waarom niet?

Omdat je nu een hele nieuwe optie hebt:

het scheppen van verwarring door tijdelijk desinteresse te tonen!

Hoe versier ik mijn ex: toon tijdelijke desinteresse en schep verwarring

Je vraagt je nu af: ok hoe ga ik dan te werk als ik mijn ex wil versieren?

Heel simpel, je hoeft alleen maar een kleine amusante anekdote te vertellen, of een heel aantrekkelijk verhaal of gebeurtenis die je onlangs hebt meegemaakt.

Terwijl je je verhaal vertelt doe je het volgende:

Opeens stop je, en zeg je met een grote grijns:

«Ahhh… ik zie dat je mijn verhaal leuk vindt »

Ga door met het vertellen van verhaal op normale toon

Ik leg even uit…

Als je deze kleine opmerking er even tussendoor plaatst, en je gaat door met je verhaal op normale toon, danmaak je haar vanzelf nieuwsgierig. Je ex zal zich afvragen “waarom doet hij zo opeens?” Tot ze zich niet meer kan inhouden en je vraagt waarom je opeens van toon verandert. Dan zeg je…

« Jee ! heb je dan nooit geleerd dat je iemand moet laten uitpraten ?? Zie je, je had gelijk toen je zei dat het nooit iets tussen ons zou worden…Maar ik weet waarom je dat vraag,…dat is omdat….uhhh, nee, dat vertel ik je straks wel … »

Ga door met je verhaal, en leg haar nooit de reden uit 🙂
Op die manier bouw je een zekere spanning op en zal ze steeds meer geinteresseerd raken

Hoe versier ik mijn ex: de kunst van het uitzenden van gemixte signalen

Net als met desinteresse, als je gemixte signalen uitzendt, die zo’ n beetje liggen tussen interesse en desinteresse, dan zal de aantrekkingskracht tussen jullie groter worden. Het spel is subtiel en geraffineerd.

Zie hier nog enkele voorbeelden:

« ik hoop niet dat je denkt dat er opeens weer iets is tussen ons… ik wil niet onze vriendschap verpesten»
« Zachtjes aan liefje !  We zien elkaar nog maar net en nu stel je me al van die vragen»

Nu even praktisch gezien…
Zodra je ex dicht bij je mond komt, het lijkt alsof ze je wilt kussen, zeg je:

« Ik had net even het idee alsof je van plan was mij te zoenen! »

En net als ze je aankijkt op een manier waarbij het lijkt alsof ze je wilt zeggen “ nou ja zeg, zeker niet, wat denk je wel”

Zeg je: met je grootste glimlach:

“ Maak je maar geen zorgen. Ik had het toch nooit toegestaan”

Deze kleine techniek zal je helpen dat je ex zich heel erg tot je aangetrokken voelt

En het goede nieuws in dit verhaal: vrouwen zijn dol op dit soort mannen. Ze houden van spanning!

Je kunt ook een beetje met de techniek spelen door een grappig verhaal over iemand te vertellen; en net op het moment waarbij je denkt dat ze in de lach schiet, zeg dan dat het echt niet leuk is om de spot te drijven met iemands ongeluk, omdat het nl. gaat om een vriend van. Zeg dit met een heel serieus gezicht……..hou de spanning vast…en ga vervolgens door met…:

« Nee, je hebt gelijk !! Het is eigenljk toch wel heel grappig »

Wedden dat jullie samen in een deuk liggen 😉

Hoe versier ik mijn ex: plagerijen

Het toepassen van plagerijen als je je ex wilt versieren kan heel effectief zijn.

Laat me wat voorbeelden geven:

De techniek ” Ik wou alleen maar even weten” 

Stel wat voor vraag dan ook, zoiets als « waar was je vandaag ?» en net als ze je wilt antwoorden, zeg je:

« Nou ja, eigenlijk interesseert het me geen bal,
ik wou alleen even weten of je me ging antwoorden»

PAF! Ze staat even perplex 🙂

Ga door met:

« Kom op, ik maak maar een grapje, ik wil het heus wel weten: »

Dat is een perfecte manier van plagen

De 3 kwaliteiten die je bij haar zoekt

Stel je zit met je ex te praten, en je hebt het misschien over ‘ de ideale man’ of ‘ de ideale vrouw’ , zeg dan dat je precies weet welke 3 noodzakelijke kwaliteiten je zoekt bij je ideale vrouw

Maar eerst even dit nog…

Die 3 kwaliteiten zullen ECHT moeten zijn. Je moet dus hierover serieus zijn en het mag onder geen beding een verzinsel zijn. Maak eerst een lijst van kwaliteiten die je belangrijk vindt en uiteindelijk kies je de 3 meest belangrijke (je kunt ze hieronder ook vermelden in je commentaar op dit artikel)

Ok laten we verder gaan

Vertel haar ALLEEN de eerste 2 kwaliteiten en stop met praten.

Wanneer ze je vraagt naar de 3e kwaliteit, zeg dan:

« Dit is toch ongelooflijk! Wat kun jij ongeduldig zijn zeg ! »

Als ze intelligent is zal ze zich afvragen of het ‘ geduld’ is, en ze zal zich afvragen wat je toch bedoelt.

Nog een laatste woord

Zoals ik ook al in het begin van dit artikel schreef, als je je ex wilt versieren dan zijn er 2 dingen heel belangrijk:

  • Zelfvertrouwen
  • Speels gedrag

Maar er is nog een derde element . . . Jezelf!

Wat je ook zegt, je mag nooit kunstmatig overkomen, alsof je een uit het hoofd geleerd script aan het opzeggen bent.

Giet er je eigen sausje overheen, gebruik je eigen stijl, anders gezegd: maak deze technieken jezelf ook echt eigen.
Ik wil geen papegaai van je maken, maar ik wil dat je een aantrekkelijke man wordt voor je ex, een ontwikkelde man die interessant is om naar te luisteren, eentje met een boeiende levensstijl en die geniet van het leven!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl