Ex terugwinnen mogelijk? Doe de 19 sec. test hier >>>Klik Hier

Hoe Win Ik Mijn Ex Terug Tips

Hoe Win Ik Mijn Ex Terug Tips

De beste hoe win ik mijn ex terug tips vind je op Liefdesverdriet.nl

Baal je ervan dat je relatie op de klippen is gelopen? Leek het een goed idee om uit elkaar te gaan, maar gaat er nu geen minuut voorbij zonder dat je aan je ex denkt? Is het na slapeloze nachten, gebrek aan eetlust en een voortdurend gemis duidelijk geworden dat je je ex terug wil winnen? Wellicht kan dit artikel jou helpen!

Tip #1: Neem de tijd en geef je ex de tijd

Je ex-geliefde gaan stalken, een schuldgevoel aanpraten of lastig vallen is misschien verleidelijk, maar niet het beste idee om je ex terug te winnen. Het is belangrijk om jullie breuk eerst voor jezelf op een rijtje te krijgen. Waarom hield de relatie geen stand? Waren er steeds vaker kleine irritaties? Waarover gingen deze ergernissen?

Kan ik er iets aan doen? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen en waarop je, heel belangrijk, eerlijk antwoord moet geven. Zolang je niet eerlijk tegen jezelf bent, wordt het erg lastig om je relatie een eerlijke kans te geven. Door afstand te nemen geef je, behalve jezelf, ook je ex de kans om jullie relatie onder de loep te nemen.Ex Terugkrijgen Tips

Jullie krijgen de tijd om elkaar te gaan missen. Wanneer je een tijdje rust hebt gehad en de breuk iets rationeler kan bekijken, is het tijd om voorzichtig contact met je ex-geliefde te zoeken. Let op, voorzichtig. Loop niet te hard van stapel, zelfs niet als hij positief reageert op het vernieuwde contact.

Het is in deze fase belangrijk om rustig aan jullie relatie te werken. Begin bijvoorbeeld met wat contact via de telefoon. Na een aantal gesprekken kunnen jullie tot de conclusie komen dat er een fysieke afspraak kan plaatsvinden.

Tip #2 : Afspraakjes om je ex terug te winnen

Werk in de tussentijd aan jezelf. Het is belangrijk om je goed te voelen tijdens jullie ontmoeting, want dat straal je uit. Ga lekker winkelen, sporten en zorg goed voor jezelf. Tijdens jullie date valt het je ex op dat je er zo goed uit ziet en dat je zo lekker in je vel zit. Dat zorgt voor verwarring, want je ex-geliefde komt erachter dat het leuk is om weer bij je te zijn.

Wees desondanks niet té enthousiast. Je mag verheugd zijn als er nog een date volgt, maar vraag niet meteen of jullie dan weer bij elkaar komen. Door de tijd de nemen win je je ex terug. Na een aantal afspraakjes kan je voorstellen om de volgende date bij een van jullie thuis plaats te laten vinden.

De afgelopen tijd zijn jullie naar elkaar toe gegroeid en hebben jullie ontdekt dat de liefde niet weg is. Jullie kunnen samen koken en eindigen met een kop koffie op de bank. Je voelt zelf aan wanneer het tijd is om lekker tegen elkaar aan te kruipen. Zowel jij als je ex ervaren dat het fijn is om weer als vanouds bij elkaar te zijn. De kans is groot dat dan de vonk weer overspringt. Door rustig aan te doen en slimme dates te plannen win jij je ex terug!

Hopelijk hebben deze hoe win ik mijn ex terug tips je verder geholpen. Laat het ons weten!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties