• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Win Je Je Ex Terug? Blijf Jezelf..

Het wordt zeker niet gemakkelijk om je ex terug te winnen na een gebroken relatie. Natuurlijk wordt het niet onmogelijk maar je moet je realiseren dat je nu veel meer moeite moet doen om je ex terug te krijgen. Niet alleen op het gebied van vertrouwen maar ook op het gebied van tijd en geld.

Het is belangrijk dat je in het achterhoofd houdt dat je ex misschien kwaad op je is en dat je ex nu even geen contact meer wenst met je. Maak niet de fout dat je ineens teruggaat naar je ex zonder het aan te kondigen van tevoren. Hoe graag je je ex ook terug wilt, gun je ex tijd en rust.

Hoe win je je ex terug door jezelf te blijven?

Stel je zit in een situatie waarin je je ex heel graag terug wilt hebben. Dan is het goed om te weten dat je je ex zeker niet zal terugkrijgen als je zielig gaat doen. Smeken of je ex toch niet teug wilt komen, is het zieligste wat je ooit kan doen in je leven.

Want in feite maak je jezelf belachelijk! Je ex gaat denken dat je niet zonder haar of hem kan leven. Je moet gewoon jezelf blijven. Oké, als er eens een traantje zal vallen tijdens een gesprek dan is dat belangen niet zo erg als je de hele gaat wenen en tieren.

Je mag uiteraard je emoties tonen aan je ex maar houd dit binnen de lijnen. Je vaak gaat je ervaren als zielig en klein en met zo iemand wil je ex zeker niet samen zijn.

Hoe win je je ex terug door tijd?

Het beste wat je kan doen tijdens de de uren met je ex is je ex imponeren en af en toe een complimentje slaan. Denk hieraan dat je er niet mee gaat overdrijven want anders kom je na het honderdste complimentje niet meer geloofwaardig over.

Wanneer je terug tijd met je ex doorbrengt is het van groot belang dat jullie aan de tafel gaan zitten om alles te uit te praten. Spendeer aan het praten toch wel enkele uren en desnoods meerdere uren.

Bij je ex en jezelf moeten dikwijls negatieve gevoelens worden uitgepraat alvorens het echt goed uit te praten. Maak je daar niet druk om, met praten zijn al veel relaties verzoend.Let alleen op zoals hierboven vermeldt, dat je jezelf blijft en zeker niet gaat schelden.

Enkele cadeautips?

Het is de bedoeling dat je je ex gaat terugwinnen en niet dat je van plan bent om je ex terug te kopen. Je kan kiezen vooraleer als jullie gaan praten of weggaan om een kleinigheidje te kopen waarmee je je ex kan charmeren. Koop bijvoorbeeld voor een vrouw een lekkere parfumgeurtje, waarvan je zeker bent dat die geur wel in de smaak zal vallen.

Mocht je ex een man zijn dan kan je kiezen om een lekkere fles wijn e.d. mee te nemen. Het is enkel het gebaar wat telt en meer niet. Zo laat je zien dat je hoffelijk bent en dat je het goed voor hebt met je ex.

Wat ook belangrijk is in de vraag: hoe win je je ex terug, is dat je iets moet terugkrijgen waarop je ex vroeger ooit is gevallen. Had je iets speciaals van kapsel of van kleding of karakter? Zoveel elementen die kunnen meespelen om gemakkelijk je ex terug te winnen voor jezelf.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG