Een veel voorkomend probleem: het terugwinnen van je ex. Je hebt waarschijnlijk geen idee hoe je het moet aanpakken en je mag het uiteraard niet verpesten. Het is in ieder geval belangrijk dat je zeker bent van jezelf. Wil je je ex echt terug? Kan je maar niet stoppen met denken aan je ex en voel je je continue verdrietig? Dan is de kans groot dat je nog steeds van je ex houdt. Het maakt niet uit of je nou drie jaar of drie weken samen was, het is altijd mogelijk om je ex weer terug te winnen!

Hoe win je je ex terug?

Ruimte geven is ontzettend belangrijk als je je ex terug wil krijgen. Dat gaat waarschijnlijk tegen jouw gevoel in, want je wil juist weer terug komen bij je ex. Je wilt continue contact hebben en weer bij je ex zijn, maar je moet je er nou eenmaal even overheen zetten.

Door weer samen te zijn zal het nu niet beter worden, omdat het daar nou eenmaal veel te snel voor is. Bovendien geef je jezelf en je ex niet de kans om het verdriet te verwerken en ook dat is echt nodig bij een breuk.

Het andere woord dat je waarschijnlijk al vaker voorbij hebt zien komen: afleiding. Zorg dat je voldoende te doen hebt de komende tijd en zorg dat je zo min mogelijk alleen bent.

Vraag desnoods aan iemand of diegene een tijdje bij je wil logeren en doe veel leuke dingen samen. Ruim het huis eens helemaal op en gooi troep weg. Hierdoor zal je je ook al rustiger voelen. Een opgeruimd huis zorgt voor rust in het hoofd. Je hoeft de spullen van je ex niet meteen weg te gooien, maar berg ze goed op en zorg dat je ze niet meer hoeft te zien.

Dan is het eindelijk zover, het moment waar je waarschijnlijk al die tijd naar uit hebt gekeken: een afspraakje met je ex! Spreek af via de telefoon en ga niet ineens op de stoep staan bij je ex, omdat dat je ex nogal kan overvallen en misschien kom je niet op een gepast moment.

Als je je ex belt, kun je gewoon vragen of je ex zin heeft om samen iets te gaan drinken bijvoorbeeld. Kies voor iets simpels en vraag niet meteen je ex mee uit eten omdat dit meteen overkomt als een date en ook dat kan jouw ex opnieuw afschrikken. Tijdens de afspraak is het vooral belangrijk om weer gezellig samen te zijn. Zorg dat je een leuke dag hebt en maak het allemaal niet te moeilijk. Praat over simpele onderwerpen en vraag bijvoorbeeld hoe het gaat op het werk.

Lees ook onze uitgebreide special over de vraag hoe je je ex kunt terug winnen, boordevol goede tips :

>>> Hoe krijg ik mijn ex terug: dit is wat mij tegenhoudt – de belangrijkste beïnvloedingstechnieken

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Je ex terug krijgen gaat vaak erg moeilijk, eenmaal iets stuk gemaakt is het moeilijk te lijmen. Eenmaal vertrouwen gebroken is het moeilijk weer terug te krijgen.
    hopelijk lukt het anderen wel met deze tips 🙂

    1. Laten we het hopen Quinn! Maar je ex terug krijgen is heus wel mogelijk, ook al zijn er ruzies/conflicten/verwijdering ontstaan. Het gaat erom hoe je weer een opening kunt vinden en vandaar uit weer kunt voortbouwen op een nieuwe relatie met je ex, want dat is waar het feitelijk om gaat. Veel succes met alles verder en bedankt voor je bezoek op onze website. Hartelijke groet, Michelle

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG