Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Word Ik Weer Aantrekkelijk Voor Mijn Ex?

Hoe word ik weer aantrekkelijk voor mijn ex?

Je relatie met je ex is verstoord als je relatie ten einde is gekomen. Er zijn uiteraard bepaalde dingen gebeurd die ervoor gezorgd hebben dat de relatie geen stand gehouden heeft. Je kijkt anders naar elkaar dan tijdens de relatie en je kan een negatief beeld hebben gevormd van je ex.

Wanneer dat voor jou het geval is, is de kans natuurlijk groot dat dit ook geldt voor je ex. als je je relatie toch nog een kans wil geven en je de relatie dus graag wil voortzetten komt de volgende vraag naar voren: Hoe word ik weer aantrekkelijk voor mijn ex?

Hoe word ik weer aantrekkelijk voor mijn ex na het beëindigen van de relatie?

Ooit is je ex op jou gevallen zoals je bent. Je kans is dus groot dat jouw ex te leuke eigenschappen van jou weer kan gaan zien en weer weet waar hij in eerste instantie voor gevallen was. Op de markt zijn verschillende boeken en andere producten verkrijgbaar wanneer je tipt kunt gebruiken om je ex terug te krijgen. Ook de vraag: ‘Hoe word ik weer aantrekkelijk voor mijn ex?’ kan je beantwoorden met behulp van deze hulpmiddelen.

Welke tips werken het beste?

Aantrekkelijkheid zit niet alleen aan de buitenkant. Natuurlijk is het altijd leuk om er goed en vol zelfvertrouwen uit te zien. Zorg ervoor dat je er verzorgd en netjes uitziet. Daarnaast is een goede en leuke uitstraling minstens net zo belangrijk als je weer aantrekkelijk wil zijn voor je ex.

Wees zoals je bent en gedraag je in het bijzijn van je ex op die manier waarvan jij weet dat je ex dat altijd aantrekkelijk aan je vond in de tijd dat jullie een relatie hadden. Als je je afvraagt: Hoe word ik weer aantrekkelijk voor mijn ex? kan je je vasthouden aan het feit dat jouw ex op je gevallen is om wie jij bent.

Waar moet ik nog aan denken?

Probeer als je je ex ziet niet te veel aandacht te besteden aan de tijd dat het onderling minder goed ging. Het is beter om in eerste instantie de sfeer positief en gezellig te houden. Dat geeft je de meeste kans op herstel van de relatie met je ex!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG