Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Zet Ik Mijn Ex Een Hak?

Relaties beginnen vaak heel mooi en misschien wel heel romantisch. Het einde van een relatie is vaak minder rooskleurig en vaak niet meer zo mooi. De liefde kan verandert zijn in haat en dit kan ervoor zorgen dat de beëindiging van de relatie niet zo prettig verloopt. Hoe zet ik mijn ex een hak zullen jullie je misschien allebei afvragen. Omdat je in plaats van het beste ineens het slechtste met elkaar voor hebt.

Hoe zet ik mijn ex een hak?

Als je ex je iets heeft aangedaan, zul je misschien de behoefte hebben om je ex een hak te zetten. Iets aangedaan is natuurlijk een breed begrip en kan van alles inhouden. Bijvoorbeeld dat je ex is vreemd gegaan of jou misschien wel geestelijk of fysiek heeft mishandeld. Dit zijn natuurlijk hele extreme gevallen en jullie kunnen er ook voor kiezen om de relatie te beëindigen omdat jullie uit elkaar zijn gegroeid.

Maar als je ex dan weer heel snel een ander heeft, kan het zijn dat dit toch bepaalde gevoelens bij je oproept. En je je afvraagt: hoe zet ik mijn ex een hak.

Er zijn natuurlijk verschillende manier om je ex een hak te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld roddels over je ex verspreiden of je ex gaan lastig vallen met telefoontjes en sms’jes. Maar wat je ook gaat doen, het zal jullie nooit dichter bij elkaar brengen en het levert je waarschijnlijk ook niets op. Behalve misschien juist nog meer frustratie.

Hoe krijg ik mijn ex terug in plaats van hoe zet ik mijn ex een hak?

Maar wat als je je ex eigenlijk helemaal geen hak wilt zetten? Wat als die wraakgevoelens en frustratie eigenlijk alleen maar een teken aan de wand zijn dat je nog gevoelens voor je ex hebt? Dat hoe zet ik mijn ex een hak eigenlijk de vraag hoe krijg ik mijn ex terug is?

Als de conclusie is dat je je ex terug wilt dan is het juist helemaal niet de bedoeling om je ex een hak te zetten. Hierdoor zal de afstand tussen jullie alleen maar groter worden en daardoor de kans dat jullie weer samen komen dus kleiner. Als je je ex terug wilt, kun je je beter richten op verzoening dan op wraak. Je richten op wat er ooit tussen jullie was in plaats van op wat je irriteert of niet bevalt aan je ex op dit moment.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG