Hoe Zet Ik Mijn Ex Een Hak?

Relaties beginnen vaak heel mooi en misschien wel heel romantisch. Het einde van een relatie is vaak minder rooskleurig en vaak niet meer zo mooi. De liefde kan verandert zijn in haat en dit kan ervoor zorgen dat de beëindiging van de relatie niet zo prettig verloopt. Hoe zet ik mijn ex een hak zullen jullie je misschien allebei afvragen. Omdat je in plaats van het beste ineens het slechtste met elkaar voor hebt.

Hoe zet ik mijn ex een hak?

Als je ex je iets heeft aangedaan, zul je misschien de behoefte hebben om je ex een hak te zetten. Iets aangedaan is natuurlijk een breed begrip en kan van alles inhouden. Bijvoorbeeld dat je ex is vreemd gegaan of jou misschien wel geestelijk of fysiek heeft mishandeld. Dit zijn natuurlijk hele extreme gevallen en jullie kunnen er ook voor kiezen om de relatie te beëindigen omdat jullie uit elkaar zijn gegroeid.

Maar als je ex dan weer heel snel een ander heeft, kan het zijn dat dit toch bepaalde gevoelens bij je oproept. En je je afvraagt: hoe zet ik mijn ex een hak.

Er zijn natuurlijk verschillende manier om je ex een hak te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld roddels over je ex verspreiden of je ex gaan lastig vallen met telefoontjes en sms’jes. Maar wat je ook gaat doen, het zal jullie nooit dichter bij elkaar brengen en het levert je waarschijnlijk ook niets op. Behalve misschien juist nog meer frustratie.

Hoe krijg ik mijn ex terug in plaats van hoe zet ik mijn ex een hak?

Maar wat als je je ex eigenlijk helemaal geen hak wilt zetten? Wat als die wraakgevoelens en frustratie eigenlijk alleen maar een teken aan de wand zijn dat je nog gevoelens voor je ex hebt? Dat hoe zet ik mijn ex een hak eigenlijk de vraag hoe krijg ik mijn ex terug is?

Als de conclusie is dat je je ex terug wilt dan is het juist helemaal niet de bedoeling om je ex een hak te zetten. Hierdoor zal de afstand tussen jullie alleen maar groter worden en daardoor de kans dat jullie weer samen komen dus kleiner. Als je je ex terug wilt, kun je je beter richten op verzoening dan op wraak. Je richten op wat er ooit tussen jullie was in plaats van op wat je irriteert of niet bevalt aan je ex op dit moment.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG