HULP BIJ EEN RELATIEBREUK – Hier Dé Oplossing!

Je relatie is tegen je wil verbroken. Of je relatie staat op springen door allerlei problemen. Als je zeker weet dat je wél voor deze relatie wilt blijven gaan, zoek dan uit wat voor jou en je ex-partner de beste manier is om weer tot elkaar te komen.

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden, want over dit onderwerp is veel goede informatie te vinden. Veel mensen lukt het zelfs om met de juiste informatie over hulp bij relatiebreuk de liefde weer nieuw leven in te blazen. Lees hier de beste tips.

Hulp Bij Een Relatiebreuk: Bepaal De Oorzaken Van De Breuk

Bepaal ten eerste waardoor de breuk in je huwelijk of relatie is veroorzaakt. Dit kan bijvoorbeeld zijn :

  • Je hebt weinig tijd voor je relatie vanwege de zorg voor kinderen of ouders of je wordt opgeslokt door je werk.
  • Financiële, gezondheids- of loopbaanproblemen drukken negatief op de relatie
  • Seksuele problemen spelen een rol of jullie vinden elkaar niet meer aantrekkelijk
  • Jullie ondernemen te weinig samen of hebben geen gemeenschappelijke interesses
  • Jullie hebben ieder je eigen sociale contacten en weinig gemeenschappelijke vrienden

Je kunt zelf een lijst maken met alle minpunten van de relatie en wat je aan de problemen kunt doen. Als je serieus voor een nieuwe start van je relatie wilt gaan, benader dan je ex-partner voor een gesprek.

Als het tot een gesprek komt, geef elkaar dan niet de schuld van bepaalde problemen. Luister bovendien zorgvuldig naar hoe de ander de relatie zou willen verbeteren. Wijs suggesties van je ex niet meteen af, maar probeer er iets mee te doen.

De Mogelijkheden Voor Hulp Bij Een Relatiebreuk

Veel mensen zijn enthousiast over de hulp van een psycholoog, die ervoor kan zorgen dat een relatiebreuk weer hersteld kan worden. Het voordeel van een psycholoog is dat het om een buitenstaander gaat die heel onafhankelijk de gedragspatronen van beide partijen kan observeren.

Met bijvoorbeeld behulp van psychologische therapie leer je anders naar jezelf te kijken en je gedrag te veranderen. De psychologische sessies zijn er ook op gericht om je gevoel van eigenwaarde te verhogen. Je zelfvertrouwen groeit dus.

Hulp en steun kunnen uiteraard ook gegeven worden door familie of vrienden. Je hebt hiervoor wel iemand nodig die kritiek durft te leveren en de vinger op de zere plek durft te leggen. Vaak  is het ook dat sommige familieleden geen neutrale kijk kunnen geven op de situatie omdat ze bevooroordeeld zijn.

Als je het daarentegen echt helemaal op eigen houtje wilt doen, dan heb je nog de keus mijn coachingsprogramma aan te schaffen, die je veel hulp zult bieden op het gebied van hulp bij relatiebreuk.

Zoals je weet heb ik vele jaren ervaring op het gebied van relatieproblemen en heb ik al veel koppels bij elkaar gebracht. Ik weet als geen ander hoe je zo snel mogelijk een beter inzicht kunt krijgen in je relatie zodat je je relatieproblemen kunt oplossen. Of je nu als doel hebt om over je liefdesverdriet heen te komen of je ex terug wilt krijgen. Je kiest gewoon wat het beste bij je past!

Het moge duidelijk zijn dat de kosten van mijn programma vele malen lager zijn dan wanneer je aanklopt bij een therapeut.

Relaties stranden vaak omdat de geliefden te hoge verwachtingen van elkaar hebben. Kijk vooral naar de positieve eigenschappen van je ex-geliefde en stel je verwachtingen bij. Dat kan al een groot effect hebben.

Hulp Bij Een Relatiebreuk Als Een Steuntje In De Rug

Als je hulp bij relatiebreuk zoekt, zijn in sommige gevallen de problemen te groot om zelf op te lossen. Dit is het geval wanneer er een verslaving in het spel is of wanneer er sprake is van grote psychische problemen. Als een van de partners bijvoorbeeld geweldadig is of structureel vreemdgaat, is het nodig om professionele hulp in te schakelen in de vorm van bijvoorbeeld psychotherapie.

Als de relatiebreuk veroorzaakt is door sleur of doordat je het te druk hebt met andere zaken, kan mijn coachingsprogramma juist wel heel nuttig zijn. Door middel van het volgen van mijn strategieën en het maken van de tests aan de hand van vragenlijsten kun je de problemen rond je relatie op een rijtje zetten.

Dus kom in actie en laat het er niet bij zitten! Door het methodisch aan te pakken kun je kritisch naar jezelf leren kijken. Je gedrag kun je leren aanpassen en zo komt er weer ruimte voor liefde en verbondenheid.

Cit artikel getiteld  ‘hulp bij relatiebreuk’ is geschreven en gepubliceerd door Michelle Van Den Berghe

HULP BIJ EEN RELATIEBREUK - Hier Dé Oplossing! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties