• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Huwelijksproblemen? Ontdek Alles Hier!

Of je nu pas getrouwd bent of al jarenlang, ruzies komen in elk huwelijk voor. Soms kan dit leiden tot serieuze huwelijksproblemen en vaak is het lastig om samen de oplossing te vinden. Misschien zijn jullie erachter gekomen dat jullie toch over veel dingen verschillend denken en ontstaan daar irritaties door, of zijn jullie door de dagelijkse sleur uit elkaar gegroeid en hebben jullie behoefte aan nieuwe uitdagingen of spanning. Belangrijk is om jezelf af te vragen of jullie beide willen werken aan de problemen die jullie hebben. Het is goed mogelijk dat jij of je partner niet direct een bevestigend antwoord kan geven op deze vraag. Dat hoeft niet nog altijd niet het einde van jullie huwelijk te betekenen, wellicht kan de één de ander nog overtuigen!

Werken aan je huwelijksproblemen

Vaststellen wat precies de aanleiding is voor jullie problemen is het eerste wat gebeuren moet. Heeft de één de ander gekwetst? Is er sprake van wantrouwen? Zijn de problemen te wijten aan jullie relatie, of gaat het om persoonlijke problemen die betrekking hebben op één van jullie, maar die leiden tot spanning tussen jullie beide? Eén ding is zeker; Om de relatie te redden zullen de huwelijksproblemen opgelost moeten worden. Wanneer je weet wat de problemen veroorzaakt, kun je het probleem aanpakken.

In ieder huwelijk is het ontzettend belangrijk om elkaar te respecteren, maar ook te waarderen. Breng genoeg tijd met elkaar door en laat zien dat je partner belangrijk voor je is. Wanneer er sprake is van problemen in een huwelijk, zitten de echtgenoten vaak in een negatieve spiraal. Door elkaar genoeg aandacht te geven, goed met elkaar te praten en regelmatig tegen elkaar te zeggen dat jullie van elkaar houden, of door dit te laten blijken uit andere gebaren, kunnen jullie in een positieve spiraal terechtkomen. Wanneer jullie samen leuke dingen doen, is het gemakkelijk om het fijne gevoel hiervan vast te houden. Wanneer jullie elkaar blij maken, zal de gehele sfeer en jullie stemming een stuk positiever zijn.

Hulp bij huwelijksproblemen

Komen jullie er samen niet uit? Wil je partner niet aan jullie huwelijk werken of ben jij juist degene die twijfelt? Wellicht is het verstandig om hulp te vragen van iemand die jullie relatie en de omgang met elkaar neutraal kan beoordelen. Hulp vragen aan vrienden of familie kan natuurlijk altijd, maar meestal kunnen deze personen geen neutraal oordeel geven. Het is verstandiger om hulp aan te nemen van iemand die jullie niet kent en die objectief naar jullie relatie kan kijken. Iemand met jarenlange ervaring en die vrijwel alle huwelijksproblemen al eens gezien of gehoord heeft, en dus in vrijwel alle situaties een passende oplossing kan geven. Misschien is het wel veel makkelijker om je problemen op te lossen dan jullie in eerste instantie dachten!

Direct hulp?

Ben je wanhopig en heb je direct hulp nodig? Ons stappenplan is direct te downloaden en met de duidelijke en eenvoudig uit te voeren stappen kun je direct beginnen met het werken aan jezelf en het werken aan jullie problemen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG