Iemand verliefd op je maken

Iemand verliefd op je maken, hoe doe je dat?

Iemand verliefd op je maken, bestaat zoiets echt? Wel, er bestaat geen toverdrankje die ervoor zorgt dat iemand verliefd op je wordt, maar er bestaat wel een aantal natuurwetten die, als je ze begrijpt, in je voordeel kunt gebruiken. Aan jou dus om ermee aan de slag te gaan om dat vlinderbuikgevoel bij hem of haar op te wekken.

Ervoor zorgen dat iemand verliefd op je wordt is eigenlijk weten hoe het spel van verleiden werkt. Je komt iemand tegen en voor jou is het liefde op het eerste gezicht. Het zou fantastisch zijn als het meteen wederzijds was. Het is jammer genoeg niet zo eenvoudig om die geweldige leuke vent of ongelooflijk aantrekkelijke vrouw direct in te laten zien welke geweldige kwaliteiten je hebt, en jij ‘de man’ of ‘de vrouw’ bent.

Dat vraagt een behoorlijke dosis emotionele intelligentie, geduld, zelfinzicht en doorzettingsvermogen.

Hoe word je aantrekkelijker in de ogen van de ander?

Heb je diepe gevoelens voor iemand en denk je aan een serieuze relatie? Dan is het uiteraard als man zijnde belangrijk dat je niet de indruk wekt uit te zijn op een ‘one-night-stand’. Als vrouw dat je niet de indruk wekt een gemakkelijke prooi te zijn.

Blijf vooral jezelf en probeer het beste van jezelf te laten zien. Je mag ook zeker laten zien dat je trots bent op wie je bent en hebt gedaan. Daarvoor is het uiteraard belangrijk dat je goede zelfkennis hebt. Heb je bepaalde ideeën over de toekomst? Bepaalde idealen die je nastreeft? Kom er eerlijk voor uit. Iemand die er niet voor terugdeinst zijn visie op de samenleving te tonen, en mooie levensdoelen nastreeft is super aantrekkelijk!

Iemand verliefd maken is in zoverre mogelijk als je goede kennis en ook ervaring hebt in het verleiden.

Iemand verliefd op je maken begint bij de besteding van zorg aan je uiterlijk

De eerste indruk is natuurlijk erg belangrijk, dus zorg dat je er in de eerste plaats goed uitziet. Ben je iemand die vindt “ze moeten mij maar nemen zoals ik ben” en je besteedt verder geen enkele aandacht aan je uiterlijk? dan kun je er natuurlijk niet op rekenen dat je veel fans krijgt. Aandacht besteden aan je uiterlijk laat ook zien dat je veel zelfvertrouwen hebt en trots bent op jezelf.

Iemand die geen zelfrespect heeft, komt bovendien niet geloofwaardig over. Je hoeft geen fotomodel te zijn om indruk te maken. Het is een combinatie van er goed uit zien en persoonlijke uitstraling (hoe is je lach, je stem, je manier van bewegen en praten? ben je spontaan? zorgeloos? heb je een blij en opgewekt karakter? etc.)

Sporten en gezond eten kan je eveneens helpen je aantrekkelijkheid aanzienlijk te verhogen.

Men wordt vaker verliefd op een interessant en actief persoon

Blijf niet thuis hangen voor de tv of zit niet continu achter je computer met videogames te spelen. Daarmee kom je geen stap verder wat je persoonlijke ontwikkeling betreft.

Je ontwikkelt jezelf als je veel verschillende ervaringen opdoet, door bijv. te reizen, om te gaan met mensen die je niet kent, op plaatsen te komen waar je nooit eerder bent geweest, mee te doen aan vrijwilligerswerk, een evenement organiseren, sporten, een nieuwe hobby beginnen etc. Op die manier geef je kleur en inhoud aan je leven, en word je interessant. Over een tijdje zul je de wereld om je heen dan op een geheel andere , veel positievere manier ervaren.

Stel doelen en splits die op in haalbare stappen

Wanneer je jezelf de vraag stelt : hoe kan ik iemand verliefd maken? en zeker als het mijn ex betreft? of hoe kan ik aantrekkelijker worden voor mijn ex zodat hij/zij weer interesse in me krijgt? Begin dan met het stellen van doelen.iemand verliefd op je maken iemand verliefd op je maken

Zorg ervoor dat deze doelen haalbaar zijn, en maak voor jezelf duidelijk in hoeveel en welke stappen je deze wenst te realiseren.

Wees selectief in het kiezen van je levenspartner, en stel vast hoe zij/hij eruit zou moeten zien voor jou. Vertrouw op je intuitie. Vind je dat je niet voldoende aandacht krijgt? Kom je voor je nieuwe liefde niet op de eerste plaats? Aarzel niet verder te kijken. Ga uit zonder of met vrienden en kijk goed om je heen. Vergeet niet te genieten van het moment.

Hou controle over je emoties

Je kunt zelf heel veel doen om iemand verliefd op je te maken, maar blijf wel jezelf. Veel mensen verliezen zichzelf in een relatie, en realiseren zich niet hoe afhankelijk ze na enige tijd zijn geworden van hun partner.

Probeer in balans te blijven. Je hebt er niets aan je ogen te sluiten voor de gebreken en onhebbelijkheden van je nieuwe liefde, en stel jezelf de vraag of je die ook in de toekomst kunt blijven accepteren. Wees dus vooral eerlijk naar jezelf want daarmee ben je ook eerlijk naar je partner.

Interesse tonen en ongrijpbaar zijn, kan dat samen?

Ja natuurlijk kan dat! We laten je hier zien hoe.

Ben je continu steeds aan het woord en laat je de ander niet uitpraten? Iemand die slechts interesse toont in zichzelf is natuurlijk niet aantrekkelijk. Raak je in gesprek met de persoon op wie je verliefd bent? Stel leuke vragen en neem niet zomaar genoegen met het antwoord dat je krijgt. Je kunt altijd doorvragen.

Probeer erachter te komen in hoeverre de persoon op wie je verliefd bent dezelfde waarden nastreeft als jij. Delen jullie dezelfde hobby? Kijk op het leven in het algemeen?

Zorg er in het begin voor dat het gesprek speels blijft, en gebruik vooral humor! Trap niet in de valkuil door alles direct over jezelf bloot te geven. Raadspelletjes (als je ze goed onder de knie hebt) werken altijd erg goed, zijn plezierig en maken indruk! Tijdens dergelijke momenten (ontspannen sfeer, gezellig kletsen) blijf je niet urenlang hangen. Zorg ervoor dat je op tijd het gesprek beëindigd en zeg dat je nog andere afspraken hebt (je vertelt natuurlijk niet met wie). Je wordt wat ongrijpbaar en dat is zeer aantrekkelijk!

Nog een laatste opmerking: verliefd zijn en iemand verliefd op je maken en vervolgens een duurzame relatie aangaan, brengt risico’s met zich mee. Het is mogelijk dat je er na een tijdje achter komt dat je je ongelooflijk hebt vergist. Zie dat dan niet als een mislukking, maar meer als een rijke ervaring. Durf dan ook de beslissing te nemen tijdig de relatie te verbreken door niet bang te zijn voor liefdesverdriet en alles wat dat met zich meebrengt.

Lees verder ook “hoe word je verliefd op iemand” Stel deze 36 vragen en verbaas je over het effect!

 

 

 

 

 

Iemand verliefd op je maken by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties