Ik Ben Over Mijn Ex Heen… Fop Jezelf Niet!

Ik ben over mijn ex heen… Werkte het maar zo dat dit waarheid werd als je het maar vaak en hard genoeg tegen jezelf zegt. Helaas werkt dit zo niet natuurlijk. Liefdes verdriet is een proces waar je doorheen zult moeten. Een proces wat iets ingewikkelder is dan vaak genoeg tegen jezelf zeggen: ik ben over mijn ex heen.

Ik ben over mijn ex heen, hoe zorg ik ervoor dat dit ook echt zo is?

Als je relatie over is, wil je dit misschien het liefste zo snel mogelijk vergeten en verder gaan met je leven. Niet meer denken aan je ex en wat jullie samen gehad hebben. Niet meer denken aan wat er mis is gegaan tussen jullie en jullie toekomstdromen die niet meer uit zullen komen. Misschien wil je zelfs eigenlijk wel alles wat je met je ex en jullie samen te maken heeft, verwijderen uit je geheugen, uit je systeem. Zoals gezegd, werkt dit helaas niet zo en zul je iets moeten met je verdriet en de pijn. Deze zullen niet vanzelf weggaan.

 Ik ben over mij ex heen maak ik mezelf wijs, maar ondertussen…

Over je ex heen proberen te komen, zal soms misschien juist helemaal niet lukken. Ik ben over mijn ex heen kun je dan wel blijven zeggen, maar het is geen waarheid. Een reden hiervoor kan natuurlijk zijn dat je je ex voor je terug wilt winnen. Dan is het te hopen dat je ex ook nog niet over jou heen is. Hieronder zullen we een paar concrete tips geven over hoe je je ex voor je terug kunt winnen.

Mijn ex voor me terugwinnen

Als je je ex voor wilt terugwinnen, is het verstandig om hier een goed plan voor op te stellen. Hieronder volgen een aantal tips die je hiervoor kunt gebruiken.

Ga vooral niet te overhaast te werk. Sommige dingen hebben tijd nodig en die zul je het dan ook moeten geven. Daarnaast is het ook niet handig om je heel erg aan je ex op te dringen. Het is juist de bedoeling dat hij of zij jou en jullie samen gaat missen. Dit zal waarschijnlijk niet gebeuren als jij hem of haar continu lastig valt. In plaats van je te gaan missen, zal hij of zij zich waarschijnlijk gaan irriteren.

Zorg in plaats daarvan dat de lijntjes naar hem of haar toe open houdt door contact te houden met zijn of haar familie of vrienden. Tot slot, ben vooral op en eerlijk en stel je kwetsbaar op. En hopelijk hoef je jezelf dan niet wijs te maken: ik ben over mijn ex heen, maar krijgt jullie relatie een nieuwe kans.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG