Ontvang het gratis rapport +

"In 11 Stappen Terug Bij Je Ex"

videolessen direct in je inbox

ik ben over mijn ex heen

Jullie hebben een geweldige tijd gehad. Maar helaas komt aan alle mooie dingen een eind. Helaas? Nee, jij vindt het prima! Je bent er blij mee om te kunnen zeggen: “Ik ben over mijn ex heen!”. Je bent wellicht wel op zoek naar een nieuwe relatie. Hopelijk denkt je ex hier net zo over. Het fijnste zou natuurlijk zijn als jullie als vrienden verder kunnen, je hebt namelijk toch een tijd samen gedeeld.

Helaas is dit niet altijd het geval. Soms laat een ex opeens zijn/haar ware aard zien en verandert in een totaal ander persoon. Een ex die nog niet over jou heen is kan je een schuldgevoel geven. Jouw gevoelens zijn weg, en daar kan je niks aan veranderen.

Enkele praktische tips

Tip 1: Communicatie is erg belangrijk. Spreek een keer af en vertel eerlijk dat je gevoelens weg zijn. Als je vrienden wil blijven, bespreek dan of dat zou kunnen werken.

Tip 2: Schakel meteen hulp in bij stalker gedrag. Als het echt uit de hand loopt, ga dan meteen naar de politie.

Tip 3: Ben je echt eerlijk als je zegt: “Ik ben over mijn ex heen”? Dan vind je het geen probleem als je ex aan een nieuwe relatie begint. Vertel dat aan je ex. Deel ook als je zelf op zoekt bent naar een nieuwe relatie, zo zal het geen vervelende verrassing voor je ex zijn.

Tip 4: Is je ex niet over jou heen? Houd afstand! Laat je ex het verwerken en geef hem/haar de ruimte om dit te doen. Het is jammer dat het geen vriendschap is geworden, maar wat niet is, kan altijd nog komen.

Wat als je niet over je ex heen bent?

Het heeft zo z’n voor- en nadelen om over je ex heen te zijn. Maar als een relatie geen toekomst meer heeft is het wel zo handig om over je ex heen te zijn. Het is dan een opluchting om te kunnen zeggen: “Ik ben over mijn ex heen!”. Je bent dan vrij en je kan op zoek naar een nieuwe relatie. Ben je er van overtuigd dat de relatie nog wel hoop heeft? En wil je er keihard voor werken? Hier zijn tips hoe jij je ex kan terugwinnen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG