Je ex terugwinnen moeilijk? 

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Ik Ben Verliefd Op Mijn Ex – Wat Moet Ik Doen?

Ik ben verliefd op mijn ex. Wat nu?

Ooit geloofde je dat je relatie voor altijd zou standhouden, maar intussen is het anders gelopen.

Ondanks de problemen die jullie af en toe hadden komt de relatiebreuk als een donderslag bij heldere hemel. Bovendien heb je nog steeds sterke gevoelens voor je ex. Ik ben nog steeds verliefd op mijn ex: wat nu gedaan?

Verliefd op mijn ex: is dat normaal?

Altijd had je al een sterke liefde voor je ex. Je verliefdheid had je hoofd in de wolken gebracht en een echte boost betekend voor je zelfvertrouwen en je optimisme. Maar door de breuk is dit helemaal getemperd en zit je met de handen in het haar. Vooral omdat nu blijkt dat de liefde van jouw kant sterker was dan van de kant van je ex.

Het is dus niet abnormaal dat je jezelf moet toegeven: help! ik ben nog steeds verliefd op mijn ex. Want gevoelens van liefde verdwijnen niet zomaar wanneer een van de twee partners een einde aan de relatie maakt. En het is zelfs mogelijk dat die gevoelens ook weer versterkt worden, precies omdat ze geen feedback meer krijgen van de geliefde.

Enkele tips wanneer je nog gevoelens hebt voor je ex

Een andere mogelijkheid is dat je gevoelens voor je ex verminderen in de periode van de relatiebreuk, maar toch weer opduiken als je teleurstelling bezonken is. Als het stof van het conflict is gaan liggen, is het mogelijk dat je opnieuw verliefd gaat worden op je ex. Dit betekent dat jouw gevoelens diep zijn en je liefde echt is.

Want echte liefde kan zich niet laten afremmen door conflictsituaties of explosieve discussies. Het gevolg hiervan is dat er nog hoop is om je ex terug te krijgen. Want als jouw verliefdheid nog steeds zo sterk is, dan is vijftig procent van de verzoening toch al begonnen, niet?

 

Neem de tijd om je emoties weer op orde te krijgen en als je je sterk genoeg voelt, neem dan opnieuw contact op met je ex.

Je ex zal ook tijd nodig hebben om de breuk te verwerken, maar toch kan er nog een kans op goedmaking zijn. Een goede strategie is om zo eerlijk mogelijk aan je ex te vertellen dat je nog steeds stapelverliefd bent en dat je een nieuwe start wilt nemen. Dan kan de vraag: ik ben nog steeds verliefd op mijn ex, wat nu? zeker nog een positief antwoord inhouden.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. help ik ben nog maar 14 en ben zo verliefd gelijk ik nooit was
  het meisje dat ik leuk vind vind mij niet leuk
  en het ergste is ook nog dat het mijn ex is
  toen ik het haar vroeg voor een relatie zij ze nee
  maar de volgende dag zij een vriendin van haar tegen mij vraag nog eens
  en toen zij ze ja
  ik weet echt veel van haar haar verjaardag haar lievelings eten haar lievelings kleur
  ik weet niet hoe ik het zonder haar moet doen
  zij is anders dan de andere meisjes
  zij is slim mooi alles wat mijn perfecte vriendin heeft
  help! ik kan het niet zonder haar ik zit nu in een depressie denk ik

  1. Beste Dries, ik raad je aan wat op de website rond te kijken en artikelen te lezen. Ze zijn allemaal wel geschreven voor volwassenen, maar ik weet wat verliefdheid betekent als je zo jong bent. Je hebt het nu over een depressie, maar Dries, je kunt dit echt wel aan hoor ook al denk je van niet. Hoe meer jij je zo voelt des te groter de kans op mislukkingen, dus schouders er onder, trek je stoute schoenen aan en laat haar juist niet te veel blijken hoe graag je haar mag. Hoe meer jij interesse toont, des te onaantrekkelijker je wordt. Je moet haar eigenlijk een beetje in verwarring brengen. Ga eens uit met andere meisjes en loop niet te veel achter haar aan. Sterkte in ieder geval! Liefs, Michelle

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG