Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Denk Nog Steeds Aan Haar… Herkenbaar? Enkele Tips!

Ook al is de relatie ten einde, de gevoelens die je voor elkaar hebt, gaan daarmee niet zo maar weg. Ik denk nog steeds aan haar, is dan ook niets vreemds. De vraag is hoe je daarmee om gaat.
Ik wil verder

Wanneer ik denk nog steeds aan haar centraal staat in jouw leven, dan is het aan de tijd stappen te zetten en hulp te zoeken. Want je blijft hangen, net als een LP dat doet als de naald vol vuil zit of er een kras op zit. Hetzelfde stuk wordt herhaald en herhaald. Dat schiet niet erg op. Zeker niet wanneer je graag verder wilt met jouw leven.

Het wordt anders wanneer je denkt nog een kans te maken op verzoening. Op zo’n moment is ik denk nog steeds aan haar positief, want blijkbaar ben je nog niet bereid om afscheid te nemen of om op te geven.

Maar ook nu geldt dat hulp geen overbodige luxe is. Want wat je zelf spontaan gaat ondernemen, kan misschien heel goed bedoeld en heel lief zijn, maar ook faliekant mislukken. Dat kan voorkomen worden door er eerst over na te denken, het te bespreken en waar nodig aan te passen.

Waar sta ik zelf?

Ik denk nog steeds aan haar kan dus meer betekenen dan terug willen in de oude relatie. Het is goed om uit te vinden wat precies de betekenis is van ik denk nog steeds aan haar.

1. is dat omdat ik nog steeds van haar houd?

2. is dat omdat ik me eenzaam voel?

3. is dat omdat ik op zoek ben naar een manier om haar te pakken?

4. is dat omdat ik haar nog steeds heel leuk vind, maar niet meer echt verliefd ben?

5. is dat omdat ik met veel plezier terug kijk op de relatie met haar?

Deze en andere vragen kunnen een rol spelen. Pas op dat nummer 3 niet de bovenhand krijgt, want dat is het slechtste wat er kan gebeuren. Dat is ook de reden om al die emoties en gevoelens met professionele hulp aan te pakken.

Zo krijgen ze een plek en wordt duidelijk welke kant je uit wil. Loslaten en opnieuw beginnen? Nog een poging wagen? Wat als het niet lukt? Hoe voel ik me dan en hoe ga ik daarmee om? Vragen die een antwoord willen. Dan kun je ook verder met jouw eigen leven.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG