Ik Haat Mijn Ex, Meen Ik Dat Echt?

Ik haat mijn ex, zeg je uit de grond van je hart. Maar wat bedoel je er eigenlijk mee? Haat en liefde liggen heel dicht naast elkaar. Dat zal je zelf ook al eens gehoord hebben. Haat is net als liefde een emotie. Zolang er emoties zijn is er een relatie. Als jij voor iemand of wanneer iemand tegenover jou emotie toont betekent dat er (nog) een vonk is. De allergrootste relatie-killer is namelijk onverschilligheid. Hiermee doodt je alle gevoelens en beëindig je een relatie pas echt.

Ik haat mijn ex om mijn echte gevoelens niet te hoeven tonen.

Je hart zit vol met onbeantwoorde liefde. Om jezelf tegen nog meer hartenpijn te beschermen haat je diegene die jou die pijn bezorgd heeft. Doordat je nog steeds meegesleurd wordt door je emoties zal je daarom je ex niet kunnen loslaten. Zodra je begint met van jezelf te houden kan je de blokkades die in je ziel zijn opgeworpen door datgene wat je pijn gedaan heeft omver werpen.

Ik haat mijn ex. Ik moet nog zo vaak aan hem/haar denken.

Wanneer je eenmaal gaat begrijpen waarom de dingen gegaan zijn zoals ze gegaan leer je respect voor de ander én voor jezelf op te brengen en verdwijnt de haat. Eenmaal de haat uit je hart verdreven zal je zien dat heel je leven er zonniger uit gaat zien. Je beter gaat functioneren en ook andere mensen je meer zullen waarderen en respecteren. Als de haat tegenover je ex diep in jou geworteld zit kan je daar niet zonder hulp vanaf komen. Dat hoeft ook niet, alleen al door verder te lezen laat je je door ons al helpen. Je bent nu een eerste stap op de goede weg.

Ik haat mijn ex en ik haat het om te haten!

Bestel een van onze boeken en kom er achter waar het eigenlijk fout gegaan is in jullie relatie. De boeken beschrijven niet alleen hoe je jezelf geneest van liefdesverdriet en je de ‘ik haat mijn ex blokkade’ op kan heffen maar ook hoe je de vonk weer over kan laten springen. In de boeken staat duidelijk beschreven waar regelmatig fouten in relaties gemaakt worden. Je leert hiermee niet alleen je oude relatie relativeren maar met de kennis die opdoet leg je tevens een goede basis voor een latere relatie.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG