Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik heb het verpest bij mijn ex

Ik heb het verpest bij mijn ex! Wat moet ik doen?

OK, je hebt fouten gemaakt. Dat is heel vervelend, maar is het nu echt zo dat je het verpest hebt bij je ex? Zeg je dat om je je ex gekwetst hebt. Dan nog is er geen man overboord. Mensen maken nu eenmaal fouten. Als je deze adviezen opvolgt zal je ex je slechte gedrag heus wel vergeten.

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je het niet verkeerd aanpakt en daarmee de kans op het herstellen van de relatie juist kleiner maakt. Je wilt het in één keer goed doen zonder het risico het te verpesten dat je je ex nooit meer terug krijgt.

Bekijk de video om te weten of je het verpest hebt en wat er allemaal nog mogelijk is

Ik heb mijn ex gekwetst. Is het nu definitief gedaan?

Heb je je ex gekwetst? In de allereerste plaats dien je natuurlijk je excuses aan bij je ex. Zeg daarbij dat je het echt meent en dat je je schaamt voor je gedrag. Wanneer je je kwetsbaarheid toont, kan dat tevens je kracht zijn. Vertel je ex dat je, wanneer je je in zijn of haar schoenen zou staan, je je zeer gekwetst zou voelen. Op die manier laat je je ex zien dat je empathisch bent en je wilt leren van je fouten.

ik heb mijn ex gekwetst

Zorg er in ieder geval voor dat je niet overdrijft, en dat je niet bang bent om je verlies te nemen. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Nu komt het erop aan dat je toont dat je veel zelfvertrouwen hebt, maar ook vertrouwen dat het weer goed komt. Een beetje verdriet tonen mag, maar pas op dat je niet vervalt in zelfmedelijden.

Heb je ruzie gemaakt met je ex en foute dingen gezegd? Ruzie maken in een relatie is niet het echte probleem. Het gaat erom hoe je er mee om gaat. Welke lessen je er uit kunt leren. Je denkt constructief en je bent oplossingsgericht. Je kunt ook dit artikel nog lezen:

>>> Hoe maak ik het weer goed met mijn ex

Ik heb het verpest bij mijn ex. Zal ik mijn ex iets geven?

Klagen en zeuren brengt je natuurlijk geen stap verder. Je wilt het liefst je ex terug, dus zul je het nodige hiervoor moeten doen. Geduld is hierbij een schone zaak, ook als je ex je niet direct kan vergeven.

Er zijn mensen die denken dat ze het weer goed kunnen maken met hun ex, door hun ex  bijvoorbeeld kadootjes te geven. Ze bedenken soms ook allerlei andere acties waarbij het voornamelijk om materiële dingen gaat.

Dit is echter vrijwel nooit de oplossing als je denkt dat je het verpest hebt met je ex. Het is natuurlijk belangrijk om je ex het gevoel te geven dat je veel voor hem of haar overhebt, maar het is beter dat je je ex om vergeving vraagt.. Daarnaast stel je jezelf vragen als :

  • Vertrouwt je ex je nog?
  • Wat is de reden dat de relatie is verbroken?

Probeer bij deze dingen stil te staan en pas hierna te bedenken hoe je de relatiebreuk kunt herstellen en je je ex daadwerkelijk terug krijgt. Als je wilt zorgen voor een goede afloop is het belangrijk dat je goed nadenkt en met alle mogelijke scenario's rekening houdt en dat je er emotioneel klaar voor bent.

Laat zien dat je te vertrouwen bent en dat je spijt hebt van wat je hebt gezegd of gedaan. Maak duidelijk dat je voor deze relatie wilt gaan en dat je rekent op de support van je ex. Hou hierbij wel rekening met de gevoelens van je ex. Reageert je ex niet meteen positief? Geef de hoop niet op! Waarschijnlijk heeft ook je ex even de tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Respecteer dat en je zult zien dat als je de ruimte geven je een veel grotere kans zult hebben om je ex terug te krijgen!

Geef je ex de ruimte om jou te vergeven

Het is ontzettend belangrijk om jezelf niet op te dringen, maar om ook niet te terughoudend te zijn. Je moet je ex laten zien dat je zeker bent van je zaak en dat je weet wat je wilt, maar je moet je ex wel de ruimte geven om dit zelf in te zien.

Dwing je ex niet om meteen een beslissing te maken: je direct vergeven of niet. Je ex is misschien erg onzeker geworden door de relatiebreuk en voelt zich misschien nog steeds erg rot.

Je ex zal eerst weer een positief gevoel moeten krijgen. Over zichzelf, over jou en over jullie relatie. Jij kunt je ex helpen dit positieve gevoel weer terug te krijgen door te luisteren, begrip te tonen en te accepteren wat je ex van je vraagt. Laat zien dat je ex het belangrijkste is.

Ik heb mijn ex pijn gedaan. Zoek hulp!

Het is niet altijd gemakkelijk als je denkt het voorgoed verpest te hebben met je ex. Als je vrienden of familie om hulp vraagt zul je van iedereen verschillende antwoorden krijgen. Misschien zullen sommige mensen je zelfs vertellen dat je helemaal niet moet proberen de relatie te herstellen. Door alle meningen van anderen weet je misschien niet goed meer wat je nu precies moet doen en hoe je het het best kunt aanpakken.

Daarom is het misschien beter om niet teveel mensen bij jullie problemen te betrekken, maar om echte professionele hulp te zoeken. De beste hulp zul je krijgen van iemand die neutraal en onpartijdig is. Iemand die geen oordeel geeft over jullie relatie, maar enkel over het weer terug bij elkaar komen. Met mijn hulp kom je er vast en zeker wel uit!

>> Klik dus hier voor de gratis training en mijn nr 1 geheime rapport of schrijf je in via het formulier hieronder

>> We raden je tevens aan om deze special te lezen "Hoe krijg ik mijn ex terug"

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG