• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Ik Heb Mijn Ex Gestalkt…Oud Klant Doet Haar Verhaal!

Achteraf snap ik niet hoe ik het heb kunnen doen maar ook ik heb mijn ex gestalkt. Fout was het, helemaal fout! Nadat mijn broer me op een avond eens hardgrondig de waarheid had gezegd en me vertelde dat ik maar beter professionele hulp kon gaan zoeken voordat ik in de problemen zou komen, heb ik via deze site een e-book aangeschaft over het verwerken van liefdesverdriet en het terugwinnen van je ex.

Ik heb mijn ex gestalkt, ik was het spoor helemaal bijster.

Wanneer je net verlaten ben door diegene die je het liefst op deze aarde is val je in een gat, een heel diep gat. Het voelt alsof er een stuk uit je hart gerukt is, een allesoverheersende pijn, liefdesverdriet. Doordat je geen macht hebt over die pijn word je kwaad. Je woede richt je vervolgens op diegene die je die pijn bezorgd heeft. Je ex.

Ik zon op wraak en zocht een mogelijkheid om mijn ex te betrappen op ontmoetingen met een ander, zodat ik gelijk zou krijgen in mijn beschuldigingen. En dan was er nog die alles overheersende jaloezie! Nooit stond ik het toe dat er een ander zou komen, mijn ex was van mij! Ik heb mijn ex gestalkt op straat, onder valse namen op internet en hoorde voortdurend onze gemeenschappelijke vrienden uit.

Het besef

Door de harde woorden van mijn broer kwam ik weer een beetje op de aarde terug en ben op internet naar lotgenoten gaan zoeken. Als surfend kwam ik fragmenten uit deze boeken tegen en zag als het ware mijn gedachten en gevoelens open en bloot op mijn scherm staan. Ik heb het boek misschien wel 3 keer gelezen en steeds was ik weer verbaasd over hoe ik steeds met mijzelf geconfronteerd werd.

Ik heb de aanwijzingen in het boek opgevolgd en wat gebeurde er enkele maanden later? Mijn ex had de relatie helemaal niet willen beëindigen maar door mijn bezitterige gedrag geen andere uitweg gezien. Nadat ik weer mijn oude zelf geworden was heeft mijn ex zelf weer contact met me gezocht en we zijn voorzichtig weer samen een nieuwe weg ingeslagen. Ik heb mijn ex gestalkt en kan uit ervaring zeggen, “doe het niet, je treft er niet alleen je ex mee maar vernietigt ook jezelf”.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Hallo Michele,

  Ik heb enkele maanden geleden de relatie met mijn vriend stop gezet. Ondanks ik de relatie heb stopgezet, hield ik nog steeds enorm veel van mijn vriend. Ik had spijt van mijn beslissing en ik wou hem terug. Ik stuurde brieven, berichten, … Maar ik kreeg geen reactie. Wat ik ook deed, hij bleef maar negeren. Op een moment is hij een klacht gaan indienen bij de politie wegens stalking. Ik heb hier zoveel spijt van. Kan ik een ‘ sorry ‘ brief sturen om mijn excuses aan te bieden en indien ja… Hoeveel tijd moet ik erover laten gaan voor ik deze brief bezorg?

 2. Ik heb mijn ex gestalkt maar nu ik besef dat ik fout zat en mijn handelingen niet kon beheersen, ben ik bang dat ze me gaat vervolgen. Ik heb haar mijn diepste geheimen verteld en was bang dat zij dit aan de wereld zou loslaten, ik hield echt van haar. Verder had ze me gedreigd dat ik moest uitkijken en dat ze misschien dingen in mijn drinken zou gooien en was met de huissleutels weggegaan, de huissleutel heb ik vervangen. Ook moest ik voor haar uitkijken omdat ze mensen kende die net uit de gevangenis waren gekomen. Daarna uit angst en omdat ze mij in haar greep had heb ik contact proberen op te zoeken, maar ze reageerde niet, ze heeft altijd hoofdpijn en problemen met haar baarmoeder, ik wist niet wat ik moest geloven en diep van binnen wou ik de relatie niet, ze zei verder dat ze geen kinderen kon krijgen en dit mij niet wou aandoen, ik droomde altijd al van kindjes maar ik ben bang dat ik tever ben gegaan. Ze reageerde niet tot vandaag, heb haar vader en broer benaderd. Moet ik bang zijn voor vervolging, en ik heb mijn lesje wel geleerd???

  1. Ik kan hier helaas geen uitspraak over doen, maar ik raad je aan uit haar buurt te blijven. Je kunt ook haar aanklagen omdat ze dreigt met de meest verschrikkelijke dingen. Pas op jezelf en ik hoop inderdaad dat je hiervan hebt geleerd!

 3. Mijn relatie is net beëindigd. Vier weken geleden en ik merk dat ik heel erg bezig ben de brokstukken bij elkaar aan het vegen om deze te willen herstellen. Verstandelijk weet ik dat ik ze moet laten liggen en accepteren voor wat het is. Toch heb ik het niet kunnen laten haar mails te sturen. Overigens niet verwijtend en niet verwachtend dat ze daardoor terug zou komen, maar ik had heel erg de behoefte om haar mijn gevoel te delen. Ze heeft niet gereageerd. Dat vind ik jammer, maar wel begrijpelijk. Ik wil graag de neiging onderdrukken om haar weer te gaan mailen of bij haar huis langs te rijden. Ik heb dat wel gedaan en wilde niet dat ze er achter kwam. Ik zou me doodschamen namelijk. Toch wil ik ook dat niet meer doen omdat ik er zelf erg veel last van heb. Wat kan ik doen om mijn gevoelens niet te verstikken en toch voorkomen dat ik straks het predicaat stalker opgelegd krijg?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG