4

Ik Heb Mijn Ex Gestalkt…Oud Klant Doet Haar Verhaal!

Achteraf snap ik niet hoe ik het heb kunnen doen maar ook ik heb mijn ex gestalkt. Fout was het, helemaal fout! Nadat mijn broer me op een avond eens hardgrondig de waarheid had gezegd en me vertelde dat ik maar beter professionele hulp kon gaan zoeken voordat ik in de problemen zou komen, heb ik via deze site een e-book aangeschaft over het verwerken van liefdesverdriet en het terugwinnen van je ex.

Ik heb mijn ex gestalkt, ik was het spoor helemaal bijster.

Wanneer je net verlaten ben door diegene die je het liefst op deze aarde is val je in een gat, een heel diep gat. Het voelt alsof er een stuk uit je hart gerukt is, een allesoverheersende pijn, liefdesverdriet. Doordat je geen macht hebt over die pijn word je kwaad. Je woede richt je vervolgens op diegene die je die pijn bezorgd heeft. Je ex.

Ik zon op wraak en zocht een mogelijkheid om mijn ex te betrappen op ontmoetingen met een ander, zodat ik gelijk zou krijgen in mijn beschuldigingen. En dan was er nog die alles overheersende jaloezie! Nooit stond ik het toe dat er een ander zou komen, mijn ex was van mij! Ik heb mijn ex gestalkt op straat, onder valse namen op internet en hoorde voortdurend onze gemeenschappelijke vrienden uit.

Het besef

Door de harde woorden van mijn broer kwam ik weer een beetje op de aarde terug en ben op internet naar lotgenoten gaan zoeken. Als surfend kwam ik fragmenten uit deze boeken tegen en zag als het ware mijn gedachten en gevoelens open en bloot op mijn scherm staan. Ik heb het boek misschien wel 3 keer gelezen en steeds was ik weer verbaasd over hoe ik steeds met mijzelf geconfronteerd werd.

Ik heb de aanwijzingen in het boek opgevolgd en wat gebeurde er enkele maanden later? Mijn ex had de relatie helemaal niet willen beëindigen maar door mijn bezitterige gedrag geen andere uitweg gezien. Nadat ik weer mijn oude zelf geworden was heeft mijn ex zelf weer contact met me gezocht en we zijn voorzichtig weer samen een nieuwe weg ingeslagen. Ik heb mijn ex gestalkt en kan uit ervaring zeggen, “doe het niet, je treft er niet alleen je ex mee maar vernietigt ook jezelf”.

Klik hier om een reactie achter te laten 4 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG