Ik Heb Mijn Ex Weer Terug

Een geweldige relatie hadden we. We hadden geweldige seks, romantische dates en we konden uren praten. We waren volgens onze vrienden het perfecte stelletje en zo voelden we ons ook. We waren nog jong toen we elkaar ontmoetten, allebei zeventien jaar. Na zeven jaar genoten te hebben van onze geweldige relatie heb ik de grootste fout van mijn leven gemaakt. Met wat vrienden was ik gaan stappen. Ik was toe aan wat spanning. Door de alcohol werd deze wens nog wat versterkt.

Die nacht had ik een one night stand met een vreemde. Het was geweldig, maar het schuldgevoel was veel groter. Ik besloot het maar meteen op te biechten. Mijn ex was in tranen en zette meteen een punt achter onze relatie. Dit begreep ik, maar dat maakte het verlies natuurlijk niet minder erg. Maanden heb ik rondgelopen met een gebroken hart en wat wilde ik graag kunnen zeggen: “Ik heb mijn ex weer terug!”. Het was een wens waarvan ik wist dat het toch nooit in vervulling zou gaan.

Ik heb mijn ex weer terug!

Na een jaar nog steeds met een gebroken hart en een enorm schuldgevoel rond te lopen wist ik dat het zo niet verder kon. Mijn ouders waren ook erg bezorgd en raadden mij aan naar deze website te gaan. En nu kan ik wel vol trots zeggen “Ik heb mijn ex weer terug!”. Door de tips die ik hier vond zag ik dat ik niet de enige ben die is vreemd gegaan. Het is een hele stomme fout geweest die ik niet kan terugdraaien. Eerst moest ik mezelf vergeven voor ik kon vragen aan mijn ex mij te vergeven. Ik leerde ook manieren om mijn ex terug te veroveren, door bijvoorbeeld een bos bloemen te kopen en vooral veel te praten.

Ik heb mijn ex weer terug, wil jij ook?

Ik heb mijn ex weer terug, wil jij dat ook? Denk niet dat het niet mogelijk is omdat je een hele domme fout hebt gemaakt. Vergeef jezelf, en geef je ex de kans jou te vergeven. Als je werkt aan jezelf, en je een beter mens wordt dan zal je ex dat ook zien. Meer tips kan je hier vinden.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG