• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Haar Terug.. Wat Te Doen? Geef Haar De Tijd.

O jee, ik wil haar terug… Je hebt een heerlijke relatie gehad maar toch is er iets mis gegaan. Door een van jullie beide, of misschien wel door een gezamenlijke beslissing is het uit gegaan. Het is natuurlijk nooit leuk als je relatie uitgaat, maar het is misschien nog wel moeilijker als je haar terug wil.. Hoe kan het nou zover gekomen zijn, en het enige dat door je hoofd spookt is; ik wil haar terug!

Je kunt natuurlijk gaan zitten sippen. Een doos tissues, een romantische film, bakken ijs of dozen pizza’s maar krijg je haar daar mee terug? Mooi niet. Als je haar echt terug wil moet je daar je uiterste best voor doen. Een actieplan opstellen en er echt voor gaan.

Ik wil haar terug maar hoe doe ik dat?

Oke, je hebt besloten dat je haar echt terug wil, dan is het nu tijd voor actie. Het ligt er natuurlijk wel voor een groot deel aan hoe je uit elkaar bent gegaan. Het kan zijn dat je een domme fout gemaakt hebt en vreemd gegaan bent, of het ging gewoon niet meer tussen jullie omdat bijvoorbeeld de communicatie niet meer zo goed was.

Als jij het uitgemaakt hebt omdat je even in de war was is het een kwestie van je hart luchten. Denk je; ik wil haar graag terug, vertel haar dan hoe het zit en waarom je je zo voelde. Wanneer zij het uitgemaakt heeft omdat ze ergens bijvoorbeeld niet meer tegen kon, dan ligt het anders. In dit geval moet je echt bewijzen dat je bereidt bent te veranderen en dat je begrijpt waar ze mee zit.

Je moet dan je eigen fout inzien maar ook nadenken, kan ik dit veranderen? En wil ik dit veranderen? Als je die dingen op een rijtje hebt dan ben je al een grote stap verder.

Geef haar de tijd

Het is belangrijk dat je haar de tijd geeft om aan het idee te wennen. Natuurlijk zou het af en toe zo gaan dat ze je weer met knikkende knieën in de armen valt, maar in theorie gebeurd dit niet zo vaak. Je moet ook weer naar elkaar toe groeien, elkaar weer vertrouwen en de liefde opbouwen. Besluit je; ik wil haar terug, dan is dit een goed begin.

Omdat het niet de bedoeling is dat het voor de tweede keer mis gaat kun je het het beste rustig weer opbouwen. Er zijn heel veel hulpmiddelen te krijgen die je kunnen helpen bij het terug krijgen van je ex.

Zo kun je een boek bestellen vol met tips om de relatie te redden. Het fijne aan zo’n boek is dat je de situatie vanuit een andere hoek gaat zien. Je krijgt tips van iemand die jouw persoonlijke situatie niet kent.

Vaak kunnen de personen die ver van de situatie af staan het beste helpen. Bedenk tot slot nog even dat als je echt bij elkaar hoort, jullie echt wel weer samen komen. Maar hiervoor moeten jullie alletwee aan het werk.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG